|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.11.2008
Mjesto: Pancevo
Downloads: 1018
Uploads: 13
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa 80
![]() |
![]()
ako moze neko da mi napise akorde za ovu pesmuu!!!
Sunce me probudilo a u glavi ludilo ko mi oci pijane nocas ljubio lice da joj ne vidim glasa da joj ne cujem ruke bi je poznale da je zagrle Ref. 2x Usne vrele kao zar da li je to s' neba dar znam da nije bio san istu vatru osecam Nadjite je drugovi bolujem od ljubavi samo je dovedite da me poljubi nebo nek' progovori zemlja nek' se otvori samo je dovedite da me poljubi |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 08.05.2011
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 17
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg pa50 i tr
![]() |
![]()
Evo ti akordi ako ti je pocetni tonalitet g mol !pozdrav od darkonixa
g---------c-------- Sunce me probudilo F-------B a u glavi ludilo g--------c------F----Es ko mi oci pijane nocas ljubio g---------F----------- lice da joj ne vidim ------------g---------- glasa da joj ne cujem ---------c-------F----g ruke bi je poznale da je zagrle Ref. 2x F---------g-------- Usne vrele kao zar F---------g-------- da li je to s' neba dar F------------g------ znam da nije bio san Es--F-----g istu vatru osecam Nadjite je drugovi bolujem od ljubavi samo je dovedite da me poljubi nebo nek' progovori zemlja nek' se otvori samo je dovedite da me poljubi Promijenjeno od Simke (12.05.2011 u 09:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|