|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
ajde pozuri iz bolnice, steta da stoji pa1x
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Samo neka si ti nama dobro.... Veliki pozdrav...
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Sejo, vidi ovako... Radim nocnu smenu, evo vec dve godine, a sve u nadi da cu da pronadjem neku flautistkinju ili klarinetistkinu za moj bend... Jos uvek nista nije naletelo! A vidi ovoga! Ode na operaciju na dva dana i istog momenta pravi audiciju!
![]() Opasni ste vi zenicani!!! ![]() p.s. Alene, sve najbolje i sto brzi oporavak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Alene Sve Najbolje Druze Usput Srusi Neku Sestricu
Daj Joj Zisku Malo Od Pozadi Da Se Zna Koje Gazda Ziveo Drug Moj
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Sejo druze, ja radim u bolnici i ta mi je tematika veoma poznata. Iz tog razloga ne sumnjam da ce Alen namerno ostati jos nekoliko dana tamo folirajuci i kukajuci, samo da bi mu seke posvetile vise paznje!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Otac nacije
|
![]()
Ma vec je jednu iz nocne smjene zbario to sam zaboravio da napomenem,pitanje je dal ce i ponedjeljak da izadje
![]() Evo sta pise : Pozdrav gazda Ja sam juce operisan i u bolnici sam do ponedjeljka. Vjerovao ili ne zbario sam sestru iz nocne i to dok sam jos pod narkozom bio!
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]() ![]() ![]() ![]() Dakle, najgori je! Kako mi to samo lichi na njega! ![]()
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
Ha ha cuj njega ZBARIJO POD NARKOZOM- ha ha.Jadnik nije ni primetio da je to bila neka stara cistacica koja samo sto nije penzionisana he he he.
Zelim mu brz oporavak i ubuduce neka otvori dobro oci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Gerber jarane,posto ti radis u bolnici,jeli moguce da se te "seke"bare i pod narkozom.Kakva je to ROBA.
A moj dobri drug Alen,kao i vecina rodjenih zenicana, najbolje bare kad su pod bilo kojom vrstom narkoze-bilo medicinske ili prirodne(pive,loza....). ![]() Veliki gazda rekao sam ti da je radio neizvjestan-DJ Alen ide na penale poslije produzetaka.Sta ce biti kada se totalno otrijezni-e to jos nauka nije istrazila. Alene legendo moja SRETNO i ZDRAVO bio.Nemoj se samo obrukat. ![]() Vozdra, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Gerber jarane,e ovako,
Ja bih ti preporucio da poslije bezuspjesnog trazenja flautistice ili klarinetistice,probas da nadjes SAXOFON-isticu jer ipak puno je dvije godine traziti.Vidis da moj drug Alen odmah nadje i to trecoj smjeni i pretpostavljam da je ona upravo saxofon-istica.One su ti ovako otprilike izmedju njeznog i grubog i taj "SOUND" te pravo "najezi".Probaj pa javi. A ti Alene druze stari postavi sliku malo bolje rezolucije,jer hocu da vidim dali je na slici musko i zensko ili dvoje musko-samo jedno sa rock frizurom.Pretpostavljam da si ti onaj lijevo i vidi se brate-pravi "sejtan na kanafi"-ko ce to da smiri. Inace zenicani su se napili vode iz rijeke Bosne,napusili dima iz zeljezare i zato ti je to tako moj Gerber. Alene sretan oporavak i vrti se oko tog radija. PS:Evo kod mene roka snijeg ko da nikad pado nije. Hajde,vozdra |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
anlen, blatusan, bolnici |
|
|