![]() |
|
DJ Anlen (blatusan) u bolnici !
Evo danas mi se javio Alen sa porukom da je u bolnici i da je operisan.
Pozdravlja sve prijatelje na Forumu i pisao je da izlazi u Ponedjeljak. pozz.. Miodrag |
Ehhh vdi ti to hvala mu za pozdrav i nek se brzo ozdravi!!!
|
Gute Besserung
ZDR ...svima sta uradi Alene.Gute besserung cujemo se ponedjelak budi zdrav i ziv komsijo..
|
Ludak ne slusha doktora...
Posle onoga kad je zenuo nogu na fudbalu, opet se zezao, i josh gore je sjebao... Valjda nece biti josh kakvih komplikacija... Nedostaje chovek ovde... :)) Nit Dj-a, nit drugarchine... :) |
Pozdrav!
Kolegi zelim brz oporavak i da sto pre zasvira!
|
Kao i svi drugi... :)
Brzo ce on... Ne se sekirate... Ljudina je to! ;) Nemojte da vas zachudi ako vac za koji dan bude stajalo Radio Online i Dj Alen ponovo sa vama... ;) |
Gori je od djeteta
E Alene druze moj,
Ja mislim da si ti gori od djeteta-pa covjece smiri se malo. Nisu te poslale u bolnicu ni razne Mirsade,ni pive....nego fudbal;) Zelim ti brzo ozdravljenje i pamet u glavu vise jednom. Dokusurice ga ta lopta-kud se rodi na Blatushi pored stadiona. Sretno druze i cuvaj mi se. Pozdrav, Sejo |
Sve nesto mislim, ako su tamo na odelenju neke jako dobre sestre.... Ima mi da se nacekamo da slusamo YU MIDI radio...:D
|
=))
=)) =)) Da.... To je nash Alen... =)) |
E vidis druze Gerber,nisu mi naumpale te medicinske sestre.Ma nemoraju one biti bas ni dobre,nas Alen je slatkohran:D i on ti atakuje na sve.Nema veze boja kose,visina,tezina....E mogo bi on u bolnici igrati na produzetke,a mozda izvuce i penale.Yu midi radio neizvjestan....
Ali ipak je on moj drug,i snaci ce se on vec tamo da izabere Miss bolnice. |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:21 |
|
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org