|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.10.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 599
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg PA2xpro
![]() |
![]()
Obratit ću pažnju, na X-FADER i MASTER BALANCE, da možda nisu na sredini kod paljenja klavijature, piše u uputstvima da na to treba paziti, mada nešto nisam siguran da bi to bio uzrok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
balance ima veze, ali nema veze kad je ti palis(klavijaturu) samo u toku sviranja ti mora biti tacno na sredini, ali x fader.... to nema uopce veze s tim, on samo sluzi za reprodukciju mp3,midi,kar... pjesama.
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@mirandess
A da otvoriš i pročitas malo user manual pa zatim i pravilnik, pa posle da se mešas u svaka tema, i kad znaš i kad neznaš odgovor ? Mislim da to nije loša ideja. Informaciju koju si izneo nije tačna. Pitanje koje sam ja postavio u moj prethodni post nije odgovoreno. Postavljača teme nema ga da se javi. @MIŠ Pošto kažeš da otkad si uradio songbook počeo problem probaj obriši songbook. Probaj i reinstalirati OS kraj krajeva. Možeš proveriti i Master EQ kako ti je naštelovan ako več nisi proverio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pa meni je x-fader non stop i kad je palim i gasim u lijevu stranu pomaknut, a master balance je na sredini tocno, kao i sto treba da bude, i opet nisam (bogu hvala) imao problema sa soundom. Onda je moguce da je do songbooka, jer i meni su se boje "gubile" kao i pojedini elementi u ritmu... sad radim bez song booka(komplet izbrisani i fabricki) i sve je okej... kazem, mozda i ja grijesim...
@acekorg hvala na ukazanoj pogreskici ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|