|
![]() |
#11 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
prvo da se zahvalim za lepe reci
![]() hvala svima boki, veruj mi da sam stvarno slucajno ovo kolo naso na tube ... posle mojeg snimka ... cuje se i razlika u tempo ... u moju verziju sam ubacio jos jedan deo, posto mi se cinilo da je kolo bez toga mnogo kratko a u originalu nema toga ... znao sam da originalkolo ima onog vuka al za ove majmuncice se izgleda nisam vise setio ![]() inace sam 100% siguran da je to taj snimak kojeg sam ja cuo pre 15/16 godina ... cak sam bio i ubedjen da niko sem mene nezna za ovo kolo, posto taj "stankovic" nije neki poznat muzicar ... malo falilo da ubacim na youtube i da pitam dal neko zna cije je to kolo meni se svidjalo onda kad sam ga prvi put cuo a i dan danas. razlikuje se malo od standardnih "gajde kola" mnogo mi je drago da ima jos nekoga ko za ovo kolo zna ![]() eto ga na youtube vec godinu dana a ja ga tek pre dan dva naso a nemam pojma ni ja sam kako sam naiso na taj snimak ![]() ima jos jedno kolo za kojeg bi reko da je "raritet" pa ako vas ne dosadim sa tim rumunjacima onda cu da ubacim i to kolo, mozda ga neko zna i moze da mi kaze gde da nadjem original. pozdrav grandia / predrag
Favoriti |
|
|