|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2008
Mjesto: HR,Vinkovci,Lipovac
Downloads: 194
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: klavijatura KORG 3x
![]() |
![]()
nije loše,druže
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Drago mi je da vas se sviđa.
nekom vise,nekom manje ... Kroz ove demo snimke se jedni drugima malo i prezentiramo kao muzičari . Na primjer , Zeljko mozda nikad nije cuo kako i sta ja sviram. A ja sam se naslusao njegovih snimaka ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Hehehhe druze eto neces vise imati prilike da slusas moje snimke posto je tema zakljucana i nece se vise nikada odkljucavati,saznao sam iz pouzdanih izvora
![]() A ti si super muzicar to se i cuje i bas mi je drago da si nesto postavio,posto cini mi se da do sada nije bilo tvojih snimaka koliko ja znam...svaka cast i postavi opet nesto kad imas vremena...Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Odlično je to druže..Na prvom snimku je sve sa Tyrosa,ili sviraju bubnjar i gitarista?Zvuči kao band..Drugi snimak very nice...Reci mi kako se zove ta bas gitara iz ovog snimka..,mislim kako se zove sempl?Pozdrav i sve najbolje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Prvi demo je bend,snimak sa probe ,u sobi.
Malo sam obradio kod kuće.. drugi snimak bas mislim da se zove "yuve bas 4 glasa" . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.04.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 2
![]() |
![]()
Super zvuci...bravo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Svaka cast druze svidja mi se ova od Al dine kako si odpjevao i kosto rece transit slazem se potpuno s njim..Pozdrav i samo nastavi tako da nas dalje iznenadjujes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa hvala na komentarima ...
Tranzit . Bit cu iskren i reci da nisam ocekivao ovakav komentar. Svakome,pa i meni gode komentari kao tvoj, pogotovo sto sam Tebe dozivio kako ipak vecega profesionalca od vecine nas ovdje . Komentar sam ocekivao najmanje za moje pjevanje ... Ja uopce ne pjevam u bendu jer meni moj glas zvuci katastrofa ... I imam taj problem sto osjecam da sam na granici pucanja pri visim tonovima ... Dakle, tih par minuta je sve sto sam javno otpjevao, ako izuzmem privatne feste i druzenja sa harmonikom . ![]() Sto se tice mono snimaka imam sam problem sa zvucnom,. vjerovatno sam ostetio ulaz pa sam stalno bio malo mono, malo stereo .Na kraju samo mono Sada sam nabavio zvucnu maya 44 usb,nadam se da ce i snimci biti bolji i ok. Generalno na tyrosu imam problem sto ne znam napraviti efekte kakve zelim... Tvoj komentar za predelay u reverbu sam isprobao na svirki i cini mi se da sam korak blize zvuku kakav zelim . Hvala na savjetu i na ovakvom lijepome komentaru ... Promijenjeno od romario (03.11.2011 u 21:05 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
E pa momak, gledaj da cesto, ma sta cesto, stalno pjevas, a to sto se tebi tvoj glas cini katastrofalnim to uopste nije relevantno niti bitno. Najbitnije je kako drugi cuju taj glas. Ne pjevas ti sebi samom i drugo, ne cujes ti svoj glas onako kako to ostali cuju. Cista fiziologija !!! Tvoj glas je i po timbru (boji) vrlo trazen i rado se slusa ama nije to odlucujuce. Mnogo vaznije je kako ti donosis pjesmu publici, a to je kod tebe odlicno. Sto se tice tih visokih tonova... pa spusti to za pola tona za pocetak da ne bi nacinio nepopravljivu stetu a uz pravilnu vjezbu i dobrog ucitelja, garantujem ti da ces vrlo brzo prosiriti raspon glasa bar za 2 do 2 1/2 tona. Nego ne gubi vrijeme, radi nesto na tome.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala .
Zanima me mišljenje o obradi vokala .odnosu klavir , vokal ... Ja sam koristio eq i compresor ,i reverb . Reverb mi se ne sviđa jer "traje" , a ako ga skratim,čini mi se da ga nema ... I boja reverba mi se ne sviđa ,može li se to korigirati ,nekako mi je u midlu ...Tj. čujem je previše ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|