|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ana Nikolic - Ekstaza(Fism)®
Fism---D------------- NIsam izasla davno A-----------------E- gde ste drugarice Fism--------------D----------------- u cijim sobama gresne se budite A------------------E- ma hajde javite se. ----Fism-------------- Ja nisam vise s njim D------------ zato izlazim A----------------------------E--- nocas nek se nesto ludo desi Fism------------------- nek sazna ko sam ja D------------------- kad sam slobodna A--------------------------E-- neka vidja me sa drugima. ref: Fism-----D------------------ Pola dva svi su u ekstazi A-----------E------------------ samo ja u depresivnoj fazi Fism-----D------------------ kazu mi macko glavu gore A-------------------E---- sa drugim bice ti bolje. Fism------D------------------ Pola dva pice sad mi treba A----------E-------------------- trezna ja nikome se ne dam Fism-------D------------------ mamurnoj lakse ce mi pasti A------------------------E---- kad probudim se bez casti. -------------------------------------------- D-------------------------- Nocas svira dobar bend Fism---------------------------- u separeu mracnom vruce je D-------------------------- ma skinucu sa sebe sve E--------------- zurka pocinje. -------------------------------- @krstic91 Mislim da je nezahvalno da trazite pesmu iz Fm!! Imate TRANSPOSE pa sebi namestajte kako Vam tonalitet odgovara,ili Vasoj koleginici,posto je zenska pesma. Pesma je original i iz Fism je.....usput imate samo 4(cetiri)akorda koja se vrte celu pesmu,tako da Vam ostavljam da drugu polovinu pesme skinete sami!Uz malo truda, uspeh je tu.
Favoriti |
|
|