|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 17.09.2009
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 387
Uploads: 1
Rekao HVALA: 38
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
Instrumenti: Roland Fantom
![]() |
![]()
Kafanska pevacica
Forspil:C G F G Am C---G----D-------G--- Vraticu se u onu kafanu G----------------Am--F----G---Am pa neka mi zadnje pare tamo ostanu C---G----D--------G------- tu sam nas'o ludom srcu zicu G------------Am-----F--G---Am tu Bog stvori kafansku pevacicu Ref. C---------------------D--------G--- Da mi peva, da mi mesa nocima u krug G--------------Am---F-----G---Am da je musko bila bi mi ko najbolji drug C------------------D----------G- urezacu njeno ime, dacu zlatan sat G--------------Am---F----G----Am da je musko bila bi mi ko rodjeni brat |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Forspil: Bb F Dis F Gm
Bb---F----C-------F--- Vraticu se u onu kafanu F----------------Gm--Dis----F---Gm pa neka mi zadnje pare tamo ostanu Bb---F----C--------F------- tu sam nas'o ludom srcu zicu F------------Gm-----Dis--F---Gm tu Bog stvori kafansku pevacicu Ref. Bb---------------------C--------F--- Da mi peva, da mi mesa nocima u krug F--------------Gm---Dis-----F---Gm da je musko bila bi mi ko najbolji drug Bb------------------C----------F- urezacu njeno ime, dacu zlatan sat F--------------Gm---Dis----F----Gm da je musko bila bi mi ko rodjeni brat Evo ti gorenapisane akorde iz Gm. Trebas nauciti bar da znas transponovati akorde iz tonalitet koj zelis. To moras znati obavezno kad vec neznas sam da skines akorde! ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|