|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ako neko moze da mi ispise akorde za ovu pesmu :
Da budes sretna, da budes voljena oduvijek samo to sam htio da nekog volis i taj neko da budem ja ali to nikad nisam bio Od mene ostace znam samo sjena kad jednom kazes mu da za sva vremena Ref. Kako cu zivjeti s tim ako ti srecu pozelim s njim, a volim te do bola kojim cu putem do dna to samo moja dusa zna ranjena, napukla na pola Kako cu zivjeti s tim ako ti srecu pozelim s njim, a ja te volim vise al' vidim da nemam kud da na mom' srcu uzalud tvoje ime pise
Promijenjeno od gitar (07.02.2014 u 13:13 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
SMS - do bola(Cis-Fm)
Cis------------------Bm-------------Fm- Da budes sretna, da budes voljena -----------As----------------- oduvijek samo to sam htio Cis----------------Bm----- da nekog volis i taj neko ------------Fm-------As---------------- da budem ja ali to nikad nisam bio Bm-----------------Es--- Od mene ostace znam --------------- samo sjena Cis-----------------------C- kad jednom kazes mu da -------------Cis-Es- za sva vreme-na Ref: Fm--------------------- Kako cu zivjeti s tim Cis-----------------As- ako ti srecu pozelim ------------Es--------------- s njim, a volim te do bola Fm-------------------------- kojim cu putem do dna Cis--------------------As-- to samo moja dusa zna -----------Bm----------Cis- ranjena, napukla na pola Fm--------------------- Kako cu zivjeti s tim Cis----------------As- ako ti srecu pozelim ----------Es------------Cis-Fm s njim, a ja te volim vi---se Fm------------------------ al' vidim da nemam kud Cis---------------------As-- da na mom' srcu uzalud Bm---------Es- tvoje ime pise
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od gitar (07.02.2014 u 13:13 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | daca91 (02.03.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|