|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 02.02.2009
Downloads: 642
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
da li neko moze napisati akorde za ovu pesmu
Kad se gora s listom rastajala i laste su gnijezdo napustile otisla si iz zivota moga tuzne su te oci ispratile Ref. Ti ne znas kako je mojoj dusi ti ne znas kako je meni ponekad kad prodjes kraj mene makar se okreni Zali gora ogoljele grane grane zale svoje lisce svelo zalim i ja tebe duso moja sto te drugi svojom dragom zove Ref. Zali gora zali dusa moja starom stazom jos ponekad prodjem svaka ptica svome jatu zuri a ja ne znam kud bolan da podjem |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Milance Radosavljevic - Ti ne znas kako je mojoj dusi(D)®
D-------A7-D-------------------- Kad se gora s listom rastajala D-----------------------------G- i laste su gnijezdo napustile G--------------------A7-D- otisla si iz zivota moga [2x] G------------Cm--------A7-D- tuzne su te oci ispratileee Ref: C-------------------------------A7-D- Ti ne znas kako je mojoj dusiiiiiii D-----------------G7-C---- ti ne znas kako je--meni C-----------------------------D--G7 ponekad kad prodjes kraj mene [2X] Cm-----------A7-D- makar se okreeeni
![]() |
Favoriti |
|
|