|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Sako Polumenta - Andjeo(Am)ÂŽ
---------------------Am----------------- Nek oproste mi tvoje godine mlade Am-------------Dm--------E-- i snovi sto ih sanjas uzalud E---------------F-------------------- jer necu da ti laznu nadu dajem F---------------E----------------------- ja ne mogu ti biti ni ljubav ni drug E-----------------Am------------------ I mozda da mi nisi za srce prirasla Am------------Dm--------------E- sve ovo ja ti ne bih ni priznao E---------------------Dm------------------ al' da me shvatis, dovoljno si odrasla Dm-----E--------------------- nikada ne bih te povrijedio ----F--------G----------Am- Ti, andjele bijeli bez krila Dm--------E7---Am- ne bih to podnio -------F-------G-------------Am- da iz ljubavi sa mnom si bila ---------E---------------------- a meni samo jos jedan broj Ref. E7---------Am---------------------- Nisam te vrijedan jer ko nijedan ----------Dm----------- tvoje bi snove srusio ---------E---------------------- i tvoje srce na mome dlanu -------Am--------E7- u pepeo pretvorio ------------Am------------------------- Nisam te vrijedan jer nisam vjeran ----------Dm----------- krv je u meni necista --------E------------------- i zato idi jer samo zelim -----------F-----E7--------Am- da te od sebe sacuvam ja
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od gitar (26.01.2014 u 22:46 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|