|
![]() |
#11 |
Suludi Moderator
|
![]()
Eeee bravoo Nedime vise dosta je stvarno o ovom sranjuu!!!! Fajron tema matere mi nemoze i gotovo!!!!! Ako kaze da moze nek uradi to sto je Nedim reko i kraj!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ma ovo sve nas napravi amatere, ko klinci smo, dosadni, povraca mise na ovake teme,
godinu i po se mlate i nista jos, baci ovo u smece da ne uzima mjesta na forumu, uvjek zamislimo neke gluposte ko klince umjesto da razmisjamo o muzici i vaznijim stvarima. Da uzmem sve vase sintove mozda kod 85% vas na svaki sint izvadicu jo 10 MB slobodnog mjesta a sve boje da rade ispravno, sve je to SMECHE unutra brate koje nije nigdje pohranjeno samo stoji po setovima. Video sam 300 nasih razlicnih setova, to je da places i da kose kidas. Covjek place za vise RAM a u setu ima 15 MB gluposta koje ni on sam ne zna da su unutra i uzimaju mjesta, hajd vise sta je smjesno smjesno je. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nedime U Ovoj Temi Ti I Ja Dajem 1000% Pravo ,,gdje Si Upravu Tu Si Upravu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Javite se ovom(mikipa1x@hotmail.com)coveku...njegov pa1x je na
96mb,,,kako su mu to uradili u MK nemam pojima..ali je istina,video sam svojim ocima kad je dolazio kod mene u Pirotu...i njegov se u pa1x je 75mb...pa sad vi vidite!!! To sam govorio i na drugim forumima i ljudi nisu verovali dok ga nisu kontaktirali... Puno pozdrava!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
memorije, pa1xpro, povecavanje |
|
|