Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 04.10.2007, 02:46   #1
muhamed
Gost

Downloads:
Uploads:
Frage korg triton le 61

i ja sam danas upravo kupio tritona le nije losa klavijatura samo me interesuje ova kartice kako se lodira na nju i kako sesve to ocitava na klavijaturi hvala na odgovoru
  Reply With Quote
Star 04.10.2007, 09:24   #2
malik
Banovan!

Registrovan/a dana: 02.03.2005
Downloads: 1112
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
malik befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ispravak, klavijaturista: i na tr-u je sampling opcija, ne dobiješ ga tvornički. TR ima 2 puta viša rom-a od LE, dakle više zvukova u samoj klavijaturi, a obadva imaju mogućnost 64 mb rama, dakle učitavanja samplova u memoriju. I kod najskupljih mašina je mana to što moraš svaki put učitavati samplove pri paljenju klavijature, ali kad se jednom navikneš da ti klavijatura prvih 10 minuta učitava samplove, to nije problem.

U svakom slučaju, kad se uzme u obzir da je cjenovna razlika između LE i TR nekih 100-150 eura, svakako je bolje uzeti tr, bolje su tipke, tr podržava veće memorijske kartice, a i svakako je noviji nego LE.

Pozdrav
malik je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
pitanje

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije