|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KETRON AUDYA 5
![]() |
![]()
ja na pa2x pro koristim SHIFT(donji desni ugao ekrana) i tockic TEMPO,malo je brze nego da pipnes display pa onda na tockic,bar meni!!!! verujem da je i na pa800 isto!!! pozzz
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nikola1980 za ovaj koristan post: | djmance (23.02.2011) |
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.12.2007
Downloads: 686
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Mozda malo kasno za odgovor,ali najbolja opcija je po meni Accelerando i Ritardando koje se mogu postaviti na Assign Switches,a osetljivost tj. vreme ubrzavanja i usporavanja se moze fino podesiti u Globalu. Pozz
|
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, ivan81, za koristan post: | djmance (23.02.2011), peecoundead (27.02.2011) |
![]() |
#14 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 76
Rekao HVALA: 202
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Fantom Xa,E-A7,GUERRINI profesional 4
![]() |
![]()
I ja se slazem da je najbolje koristiti taster za ubrzavanje...u stvari to je multifunkcionalni taster kome odredis u meniju ili globalu sta ce da radi.I sam koristim taj taster(PA 500) za ACELLERANDO za odredjene pesme
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio veselinovicvs za ovaj koristan post: | djmance (23.02.2011) |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
|
![]()
Imas opciju u record style, event edit gdje mozes za svaku varijaciju postaviti odgovarajuci tempo po zelji. Podesavanje se vrsi u opciji master track, gdje jednostavno upises tempo po varijacijama, npr. V1 120, v2 156... I to je to. Ceprkaj i isceprkaces. Pozdravvvv
Dodato: a zahvalna je i opcija ubrzavanja i usporavanja koju mozes staviti na kontrol opcije, sve zavisi kako ti bolje lezi Promijenjeno od Ace (22.02.2011 u 23:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ELKO za ovaj koristan post: | djmance (23.02.2011) |
![]() |
#16 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.06.2009
Mjesto: crna gora
Downloads: 665
Uploads: 2
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: harmoniku
Interesi: lov i ribolov,bilijar,fudbal.....
![]() |
![]()
hvala elko pozdrav ako nesto treba tu sam koliko znam i mogu da pomognem
|
![]() |
![]() |
#17 |
Vredan član društva
|
![]()
@djmance
Ako ste hteli da zahvalite nekom,bilo je dovoljno samo pritisnuti "thanks". Vas post nema nikakovog smisla! ovako se postovi ne zaradjaju!!!
![]() |
#18 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Tema se vrti u krug citavo vrijeme,recene su najbolje solucije i ostalo se samo vrti tipa"Slazem se da je najbolje kao sto je rekao ovaj ili onaj",dok ne dodjemo do novih informacija tema ide pod LOCK.
Favoriti |
Oznake |
kako, namestiti, povremeno, ritma, ubrzavanje |
|
|