|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.01.2009
Mjesto: BIH
Downloads: 322
Uploads: 0
Rekao HVALA: 54
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa 800
![]() |
![]()
Ispricaj mi, bit ce ti lakse,
Neka kroz reci umire jav, Kao da smo sami, na ovom svetu, Tebi treba uteha sva, Kao da smo sami, na ovom svetu, Tebi treba utaha sva. Ref.: isplaci se, bit ce ti lakse, Neka kroz suze izadje bol, Zar nevidis, nije slucajno, Utehu trazis u drustvu mom. 2x Nasloni se na moje grudi, Nestace tuga, ko dlanom o dlan, Poslusaj, otkucaj je srca, Koje sam spreman tebi da dam, Poslusaj, otkucaj je srca, Koje sam spreman tebi da dam. Ref.: isplaci se, bit ce ti lakse, Neka kroz suze izadje bol, Zar nevidis, nije slucajno, Utehu trazis u drustvu mom. Promijenjeno od gitar (02.02.2014 u 21:31 sati) |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Jasar Ahmedovski - isplaci se(Bm)ÂŽ
Bm---------------------Fis-- Ispricaj mi, bit ce ti lakse, Fm----------------------Es- Neka kroz reci umire jav, Bm-----------------------------Fis--- Kao da smo sami, na ovom svetu, [2x] Fm-----------------Es- Tebi treba uteha sva Ref: Esm------------------Bm- isplaci se, bit ce ti lakse, Cis-----------------------As- Neka kroz suze izadje bol, Esm---------------Cis----As- Zar nevidis, nije slucajnooo, Fis------------------------Bm-- Utehu trazis u drustvu mom [2x] Nasloni se na moje grudi, Nestace tuga, ko dlanom o dlan, Poslusaj, otkucaj je srca, Koje sam spreman tebi da dam, Poslusaj, otkucaj je srca, Koje sam spreman tebi da dam. Ref.: isplaci se, bit ce ti lakse, Neka kroz suze izadje bol, Zar nevidis, nije slucajno, Utehu trazis u drustvu mom. 2x
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od gitar (02.02.2014 u 21:31 sati) |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.01.2009
Mjesto: BIH
Downloads: 322
Uploads: 0
Rekao HVALA: 54
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa 800