|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.04.2004
Downloads: 683
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Cestitam na popravci, a ujedno vrijdno je pohvaliti sto si iskustvo podjelio sa ostalima
jer ko zna kome ce trebati, mada je pa1x jedna od sprava koje se najmanje kvare. Ako ti naleti tockic zamjeni za novi, ja sam takodjer svoj rjesio sa ciscenjem ali sam ipak uspio nabaviti novi a ovaj ostavio za rezervu, jer nemam jos namjeru mijenjati spravu sve dok se ne pojavi bar priblizno kvalitetno uradjen i izdrzljiv korg.Svako dobro |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Downloads: 94
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
hvala na cestitkama, ali u trenutku ljutnje uistinu mi se nije bilo tesko usudit otvorit ga, ili cu ga popravit, ili cu ga pokvarit do kraja i bacit van kroz prozor....
sto se tice tockica, sada radi besprijekorno, vidjet cu, ako ce zezat ponovno onda cu negdje narucivat novi, ali to me ne brine, lako je zamjenit... sad je on u "penziji" kod mene u sobi, i tu je konzerviran u ispravnom stanju dok ga ne odlucim prodat.... a nadam se da nece bit uskoro, jer mi jos nakon dva mjeseca nije "legao" previse mi ima komplikacija u odnosu na pa50, a i zvuci mi za nijansu lošije, osim nekoliko semplova harmonike i tambura, ostalo mi sve ispada iz miksa, dok mi je na pa50 super zvucalo.... sad slijedi godina sredjivanja... |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.04.2004
Downloads: 683
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Nabavi dobar set za njega, posebnu paznju obrati na ritam sekciju. To je profi sprava
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|