|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
Pokaži Rezultat Ankete: DALI JE POTREBNO DA SE NAPRAVI VIŠE MJESTA U USER DK | |||
DA |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 67,74% |
NE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 32,26% |
Glasanje sa više izbora Glasač: 31. U ovoj Anketi ne možete više glasati |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
NEDIME NIJE PRIČA SAMO O DRUM KITOVIMA JA HOĆU TU DA IMAM TERCE ,,,a nisi mi odgovorio zašto bi ti smetalo da imaš više praznih mjeeesta u user dk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Zato sto je GLUPO, svaka stvar sto je previse je GLUPO, sto ce mi 300 prazna mjesta.
Terce se moze i bez nikakih USER DKa. Hajd vam velikih inzinjera nek stave 960 prazna DRUM KITOVA, dajte ljudi, imajte smisao malo.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nista necu vise samo nek mi srede PATERNE I KBD RANGE.PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
PA NEKA SREDE I JEDNO I DRUO STO NAM TREBA,,,,,neću da raspravljam više o tome pošto vidim da se u ovu temu mješaju poneki ljudi ,koji bi trebali biti neutralni na ovu temu jer i nemaju pa800,,,,A TEBI NELE ČESTITAM NA PA800, nisai nam ni objavio da si kupio miša li ti tvoga.......
JA TRENUTNO IMAM DOSTA MJESTA U USER DK ALI NEĆU DA SE KASNIJE KAJEM KAD NEBUDU VIŠE IZLAZILI NOVI OPERATIVNI SISTEMI A ZAFALI NAM NEŠTO ,KOGA ONDA DA ZAMOLIŠ DA NAM POPRAVE ILI DODAJU NEŠTO NOVO NA OS_U I ZATO SAM POKRENUO OVU TEMU DA DISKUTIRAMO SVE ŠTA BI BILO DOBRO DA SE URADI A NE SAMO USR DK MJESTA.......... A JA MISLIM DA ZNAM ZAŠTO MNOGI OVO IZBJEGAVAJU A STRAH IH JE TO NAPISATI JER NISU SIGURNI U TO 100%........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ako je meni strah da napisem nesto onda ne znam kome nije, ja se nikoga ne bojim nit
KORGa, kao prvo danas imas neke stvari u PA800 jedino zahvaljujuci MENI, imam toliko uticaja na KORG i imao sam da kazem da oni nesto dodaju il poprave. Ti jos pretstavu nemas kaki je bio PA800 kad je izasao, kakvo je to smece bilo a kakav je dana opet zahvaljujuci meni, mnogo tu znaju kroz cega sam ja prosao sa KORG samom kompanijom i inzinjerima o vezi nekih stvari. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Suludi Moderator
|
![]()
Heh! De Nedime zamoli ih za nesko sa silikonima u granicama hljeba ti i da ako imas uticaj toliki de za jarana nesot skontaj ovako znas na dzidzi midzi znas da sam siromah! Hajde care nece ti skodit!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Ne bi mi smetao al suvisni su, ne smeta al ako nisu potrebni ne bih jurio da ih dobijem.
Terce mozes dobiti na 16 oscilatora dok terce na DK si ogranicen, ne mozes im boje menjati.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mislim da je nemoguca i sa oscilatorima napraviti perfektne terce na pa800,sto je i logika jer to i jest aranzer,dok je kod extrema to vec drugacije rjeseno i terce su perfektne.Ako ih neko ima sa pa800 neka nam da par primjera da ih cujemo brate.Pozdrav za sve forumase.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
A DALI BI MOGAO MJENJATI BOJE NA TERCAMA AKO BIH IMAO VIŠE MJESTA NA USER DK PA STAVIO VISE RAZLIČITIH TERCI
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ajde da vidimo dal ce ova diskusija uticati na novi OS?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ima, pa800, sve, važno |
|
|