|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
@backo
Ubuduce kad skidas tekst sa neta,dobro procitaj dal se uklapa iz pesme sa YT! Morao sam tvoj tekst da prepravljam i samo gubim vreme na nesto sto si ti trebao da proveris! ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Gjoko i Niko - Da Je Srce Dijamant(Asm)® ---------Fism---- la,la,la,la--la--la Fism---H----A----Asm-Cis7 la,la---la,la,la,la,laaaaaaa[2X] Asm----------------- Kada ljubav pozuri --------A------------Fism- neko mora da izgubi (2x) Fism--Cism-----Asm- Samo neko kao ti Cis7--Fism-------Asm meni moze pomoci[2X] Ref: Asm--Fism----------- Da je srce dijamant --------H-------A----Asm da ga dijelim napola Cis7--Fism----------- pola--tebi, pola njoj ------E--------Fism-Asm- dao bih vam zivot svoj [2x] Asm-------------- Budi jaka, ne idi --------A----------Fism- pored mene ostani[2X] Fism--Cism-----Asm- Samo neko kao ti Cis7--Fism-------Asm meni moze pomoci[2x]
Favoriti |
|
|