|
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Zana-mala(F)®
F----------------------- Ti sa takvim grudima, F-------------------- ti sa takvim ocima, F(bass-B)-------------- mogla si da imas svet, F( bass-C)------------- ceo svet pod nogama. F------------------------ Mogla si da imas sve F(bass-A)-------------- o cemu druge sanjaju, F(B)-------------------- u zlatu bi se kupala, F(bass-C)------------- o bas si glupa ispala. Ref: C--F--C---Dm------------B-----C--- O, mala, gledaj kom si srce dala F---C-Dm----------B---C----- Taj ti nikad nece reci hvala. F--C--Dm----------B--------C---- Mala, ovaj put si stvarno lose, Dm------B----C----------F---- Stvarno lose odigrala, mala. F------------------------ Ti sa takvim snovima, F(bass-A)------------- Ti sa takvim usnama, F(B)------------------- Mogla si da igras se, F(bass-C)----------- sa muskim srcima. F--------------------------- Da budes puna k'o brod, F(bass-A)----------------- i beres samo rajski plod. F(B)-------------------- U zlatu bi se kupala. F(bass-C)--------------- O, bas si glupa ispala ------------------------------------ Ovako sam ja cuo ove harmonije,ako neko cuje"malo bolje"neka napise,a tema ce biti otvorena neko vreme a ako se niko ne javi,ide pod LOCK!
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (14.02.2011 u 18:25 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | stefan2410 (14.02.2011) |
Favoriti |
|
|