|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.12.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Postovanje kolege... Zanimame ovo.. Video sam da u Downloads ima da se skinu Korg N5-EX boje... E sad, razmisljam da uzimam n5.. Jeli mogu boje od ove n5ex da isto udju u n5??
Najvise hocu da uzmem n5 zbog one bojice picked bass 3 posto mi je Aca iz Amadeusa rekao da on tu boju koristi... Jeli zna neko kakve su mu gitare? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Vidim da je starija tema,ali ću se nadovezati,da ne otvaram novu.Malo ću o svojim utiscima o ovoj klavijaturi;
Neki dan sam je pazario prilično jeftino i to za rad sa djecom u vrtiću,znači mislio sam koristiti samo klavir...Međutim,kad sam malo preslušao boje vrlo prijatno sam se iznenadio.Ima urađene boje i terce,neko ju je fantastično sredio...Nekad sam se čudio kad naletim na TR-u ili Le-u na semplovane boje sa ove klavijature..Sinoć sam je nosio na svirku uz Tyros 2,mogu samo reći da neke boje zvuče bolje na N 5 nego na Tyrosu..Ne znam da li sve N 5-ice zvuče ovako,ili sam ja imao sreće da naletim na sređenu?Uglavnom,od mene sve pohvale za N 5..Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ja sam dve godine svirao tu spravu i imao sam opasne boje za narodnjake,i posle sam prodao liku koji je u funky rock fazonu i napravio je opasne boje za taj fazon,s tim da moje nista nije brisao,i sad ga ubedjujem da mi je proda,za jeftine pare dobra spravica,s obzirom da nije sempler ima fantasticne zvukove,ako uspem da je ispazarim postovicu demo boja da ljudi cuju kako zvuci sint od 200e.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|