|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.02.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Prva bila neka cudna ,radila isto ko usisivac nesto puhala ,zatim yamaha psr 220 tako nesto ne sjecam se tacno ,pa onda pa50 ,njega sam brzo prodao ,i evo sada sviram harmoniku ,weltmeister crvena 80 basova ,5+3 registra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.11.2010
Downloads: 127
Rekao HVALA: 11
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
casio za klince, neka stara yamaha, i naravno zadnja pa 500
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.12.2008
Downloads: 84
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: triton le, pa50
![]() |
![]()
Prva je bila neka first austria (vise kao igracka) ako se ne varam , a onda e96, triton le, pa80, triton tr, psr9000, triton le, pa50. Poslednje dve su jos uvek kod mene...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Yamaha PSR12
![]() Pa onda neki Rhodes - preteca Rolanda - Roland corporation Pa onda GEM WK2 koj je jos uvek kod mene , al sam svirku nazalost batalio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
yamaha pss680
casio vz1 roland jv35 roland jv50 korg x3 roland xp50 korg triton le korg triton extreme korg pa800
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.08.2006
Downloads: 1599
Uploads: 32
Zahvalili mu 9 puta u 7 Postova
Instrumenti: KORG PA2X PRO,Gem Genesys Pro,Guerini Superior III
![]() |
![]()
1.Oberheim matrix 6
2.Casio CTK(ne secam se koji,a najveci biser je sto sam Oberheim-a menjao za Casia sto i dan danas ne mogu sebi da oprostrim) 3.GEM WX2 4.KORG IS40 5.GEM WK 6 A svo to vreme i GUERINI Superior 3.Planiram mozda ako ispadne neka kombinacija i GEM Genesys Pro,mozda i neku solo klavijaturu i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.07.2018
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Yamaha CLP-230, Peavy Foundation, Korg X5D, Jay Turser JT-200BT...
Interesi: Džabalebarenje
![]() |
![]()
Malo stara tema, valjda nije kršenje pravila
![]() Počinjao sam i ja sa tim igračkicama iz Kine, e onda prvo što je imalo tipke standardne veličine je bio Yamaha Clavinova CLP-230 kad sam krenuo u muzičku, što imam i sad, i dalje služi svrsi (iako se za skoro nikakvu vježbu ne preporučuje električni klavir, al' neće mi kruna s glave spasti ako vježbam nekad na tome). Za potrebe svirki i bendova kupih orgulje CRB elettronica Tanzanite (takav zvuk sam jedino čuo kod Termita, koliko loš, a specifičan), e pošto mi je trebala i boja klavira i još nekih stringsa, padova i sl. uzeh Korga X5D, i sve to i dan danas imam i koristim. Nisam nešto aktivno svirao klavijature, bio sam u ulozi i gitariste, basiste a i pjevača nekad pa nisam ni potencirao da budu neka top klasa i zadnji krik, ali za potrebe klavijaturiste u rock sastavu sasvim solidno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bas, zanima |
|
|