|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.04.2009
Mjesto: Speyer, Deutschland
Downloads: 3
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Klavijature, Harmoniku, Klavir
![]() |
![]()
Stavljam ovo u kategoriju "Boje i semplovi" zato sto je vezano za Triton. Davno sam imao jedan set za Triton Studio koji je sa svojim bojama i semplovima isto tako razne ritmove.
Oni su nekako radjeni preko Arpeggiatora, i tu je bilo ritmova koje si mogao svirati kao na arrangeru sa akordima u lijevom rukom, a takodje i manual bas. Nazalost sam taj set izgubio i vise nikad nisam mogao pronaci. Dali neko ovdje ima nesto tako slicno, ili zna na koji nacin se pravi? Demijan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Iskreno da ti kazem, dvoumim se dali si postavio temu na pravo mesto. Sve se svodi na to dali trazis gotove il hoces informacije kako se prave. Neka je za sad ovde pa videcemo kako se razvija diskusija, ako ima potrebe prebacemo je u workstatione.
Inace jesi proverio download? Ovo je ono sto trazis. http://www.yu-midi.org/forum/downloa...o=file&id=6086 A dobro se secam i da je imalo neke teme o ovome. Pretrazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.04.2009
Mjesto: Speyer, Deutschland
Downloads: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Klavijature, Harmoniku, Klavir
![]() |
![]()
Nema problema. Reko sam ako nema za download dali bi neko mogao poslati instrukcije kako se to pravi. U svakom slucaju hvala za link, mada ja to nemogu downloadovati jer nemam dovoljno postova. Ustvari imao sam 16 juce, ali je spalo sa 16 na 6 zbog nekog meni nepoznatog razloga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.02.2009
Downloads: 134
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Imam ja ritmove ali za triton le...ako te zanima postavicu na download...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Smiri se Demijane ..... nije razlog nepoznat. Nepotrebno pisanje i nekorisne postove se brisu sve dok ne skupis 25 postova za download. Tako da pazljivo gde pises i sta pises.
A link ne otvara valjda zato sto nije propusten upload. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.06.2010
Mjesto: vancouver canada
Downloads: 80
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg pa800 & Triton Le
Interesi: muzika
![]() |
![]()
boskogit ako bih mogao da postavis te ritmove za triton le jer ja bas ih trazim hvala unaprijed
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|