|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
@kabi
sve je to ok druze,ali coveku treba napisati original akorde sa original tonalitetetima,a kad on skine original,moze da se zeza kako hoce posle!razumes? ![]() ---------------------------------------------------------------------------------- Toma Zdravkovic-o,ciganko moja(H-Em)® Em--------------------------------H- O ciganko moja ja sam nocas tuzan -------------Em-----------------H- Zapevaj mi jednu pa mi rane leci ------------C------------------H- Pa raspleti kosu o ciganko moja ------------------C----------------------H- Nek mi mladost prodje kad muzika svira. ref: H------Em-H----------Am- O mladosti zasto prolazis H--------Am----------H- Hej starosti brzo dolazis [2X] H----------Em-------------------H- Ja nikoga nemam da mi rane leci -------------Em----------------H- Ni majku ni oca o ciganko moja -------------C--------------------H- Pa zasto da zivim niko me ne voli --------C-----------------H- Violina jeca a srce me boli. H---------Em--------------------H- Ja nikoga nemam samo tvoje oci -------------Em--------------------H- Sto gledaju tuzno kad se zora radja ------------------C--------------------H- Nek mi mladost prodje bez suza u oku --------------C------------------H- Jer je davno moja potonula ladja.
Favoriti |
|
|