|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Kipac - Ranjeni orao(Fm)®
Fm---------Gis-Cis------Es Nekad sam bio hrabar i jak Fm---------Gis------Es- I nisam bio na suze lak Fm--------Gis--Cis--------Es Al` jedna zena srusi moj svet Cis-------------------C- i prekinu mi najbolji let ref: Fm------Gis--Es------------- Ranjeni orao nocas je morao Gis-----------------Es--- da padne na tvoje rame Fm------Gis--Es------------ Ranjeni orao nocas je morao Cis--------------C- Da nadje lek za rane [2x] Fm---Gis---Cis-------Es Ulice tesne,tesan mi grad Fm----------------Gis--Es- U dusi star sam,u licu mlad Fm-------Gis---Cis-------Es Jer jedna zena srusi moj svet Cis--------------------C- I prekinu mi najbolji let Dodato: ----------------------------------------------- polustepenska modulacija u na kraju drugog refrena: Fism----A----E-------------- Ranjeni orao nocas je morao A-------------------E--- da padne na tvoje rame Fism----A----E-------------- Ranjeni orao nocas je morao D----------------Cis- Da nadje lek za rane
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (29.01.2011 u 14:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Favoriti |
|
|