|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Da i ja osvezim temu... narucio sam preko ebay-a, (tj. preko jedne firme iz Beograda koja kupuje umesto vas sa stranih sajtova, uz proviziju), ovaj usb floppy emulator, vidim cena je bas velika, a original proizvodjac se nalazi u kini, ovi ostali su samo "resellers" ili po naski, preprodavci, pa evo da vidite racunicu koji sam dobio koliko ce da me izadje...
cena proizvoda je 30 usd (1 usd = 80 rsd) provizija 5,00 $ pdv na proviziju 0,90 $ FD Transport+taksa sajta 2,20 $ ___________________________ UKUPNO 29,00 $ cenu koju ja onda placam njima je 3.076,28 dinara, Prilikom preuzimanja imate dodatne troskove koje placate spediteru, tj. firmi koja ovo radi za vas, carina (10%)___________ 245,00 dinara pdv (18%)___________ 485,00 dinara takse ________________ 650,00 dinara ukupno oko 1380 dinara.... ili negde oko 12 tak evra troskova, tako da sve ovo ukupno oko 50 evra, mozda i manje, jer ovo sam stavio teoretski za cenu predmeta od 30 dolara na ebay, a ova firma nalazi najbolju ponudu tamo, a vidim da ih ima vec od 17 dolara... Ja sam racunao da mi izadje do 50 evra, sutra mi javljaju konkretne detalje iz ove firme iz Bg pa vam javljam sta kupujem, i naravno cim stigne predmet jel radi ili ne... p.s. nadam se da necu prekrsiti nikakvo pravilo hocu da stavim link do ebay aukcija za ovaj emulator nek vide nasi forumasi koliko se tamo krecu cene, ako je neko van ex-yu verovatno moze da kupi pre mene... molim vas, ako je protivno pravilima foruma da izbrisete ovaj link koji cu da postavim.... pozdrav svima ************obrisan link*************
Favoriti |
Oznake |
korg, pa50, usb |
|
|