|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Nemoj o sužavanju...
Mislim da mu se nešto skupi svaki put kad se seti pretnje... ![]()
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Da to nije mozda u pitanju Sundjer Bob
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
drage kolege,ovo prelazi u privatno zezanje admina
![]() molim admine da se uozbilje malo i da se drze teme. ![]()
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo jedna konstatacija i konkrevetno pitanje za admine:
Primetio sam vec duze vreme da se na nasem dragom sajtu desava to sto se neki admini pojave 1 ,a mozda ni jednom mesecno...neki se javljaju kvartalno u godini dana,kao "porez",i sad meni nije jasno kako su oni zasluzili status admina? necu da imenujem,niti se trudite da to od mene saznate...uz mozda neku adekvatnu nadoknadu cu da razmislim ![]()
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Admina ima samo 3, koji smo tu svakodnevno.
Super-moderatora takodje 3, koji su tu takodje svakodnevno. To što možda ne pišu na forumu, ne znači da ne obavljaju svoje dužnosti, koje često uopšte i nisu vezane za sam forum. Moderatori koji ne urade ništa vezano za svoju funkciju bar jednom u mesecu gube funkciju. Funkcija moderatora nije trajna!
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo jos jednog pitanja za bossove:
Hteo bih da promenim korisnicko ime tj. da ga malčice izmenim,... Naime, kada sam se učlanio 2008. godine, ni slutio nisam da ću u velikoj meri biti oduševljen koncepcijom i radom foruma i da ću postepeno postati zavisnik, pa sam onako nabrzaka upisao pedja5379,.... to pedja bih zadrzao a ono 5379 bih promenio u jazz tako da bi moje korisnicko ime bilo pedjajazz, Ono 5379 nema veze samnom. rodjen sam 27. januara tako da bih vas zamolio da mi ispunite za rodjendan, koji je sutra, ovu želju. Bio bih stvarno presrećan. Da li je to moguće. Unapred zahvalan Pedja |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|