|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.11.2010
Downloads: 0
Uploads: 11
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
mozete li mi napisati akorde za ovu pesmu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
@anchi
postavite text od pesme,pa cete dobiti original akorde za nju! procitajte pravilnik za "akordi i partiture"
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Em G A C Em
Ne pitaj me nocas nista, pusti me da sutim G H Ja nocas trebam mir Em G A C Stare rane opet peku, moje bitke dalje teku Em G H Duso, ti nemas nista s tim C G Am Em Sa tvojeg izvora moja se dusa napila C G H Zedna tvojih godina C G Am Em I sada mamurna pita gdje je utjeha G D Em Gdje je mladost nestala Idu dani, ja ih pratim, ponekad do tebe svratim Duso, trazim zaborav Mamim sate da se vrate, tragovima njenim hodam Tiho, kao da je tu Em G D C Sve jos mirise na nju, i dan i jutro sto ce doci Em G A H Nakon ove noci, noci bez sna Em G A G D I dvjesto godina da ih brojim u samoci Em G H Otkako je otisla U mojim venama jos je njenog otrova Jos je doza prejaka Al' tebe ljubim da ne poludim Samo da zaboravim |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
@EmirTotic
sinko mislim da ovi akordi nisu bas na svom mestu! ako se secam pesma je iz Gm,i trebalo bi da ide ovako: Gm-----------Gm7--------Gm6---Es------------Gm-- Ne pitaj me nocas nista,-------pusti me da sutim ---F----------------D-- Ja nocas trebam mir Gm---------Gm7--------Gm6---------Es------- Stare rane opet peku, moje bitke dalje teku Gm------F--------------D---- Duso, ti nemas nista s tim Ne bi sad da ispisujem sve iz pocetka,ali mislim da tako treba. jbg...ovo je ipak gitarska stvar,trebalo bi da leVa ruka(bass) da svira od G do Dis svira sve za polustepene.pozz ![]()
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (14.02.2011 u 19:21 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Ispisao sam mu onako po secanju jer su mi klavijature spakovane, i ja pevam iz E mola pa nek prebacuje kako mu odgovara sumnjam da moze da otpeva kao Aki.
![]() ![]() P.S. Moguce da se negde provukla neka grescica. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|