|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
Mislio sam da ne otvaram temu ali me je iznerviralo ovo,desavalo mi se malo po malo ali mi sada sve cesce izbacuje ovu gresku kada sam na sajtu.Udje normalno na sajt i ona na primer kada hocu sa pocetne na forum izbacuje mi ovo:
Ова веб страница није доступна. The webpage at http://www.yu-midi.org/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Више информација о овој грешци I posle toga ne mogu da udjem na sajt 10-15 min (sve vreme mi isto izbacuje).A mislim da nije do interneta jer ne baguje ni na jednom sajtu (kao da namerno zeza na sajtu koji mi najvise treba,hehe).Jel moze nesto i do adrese,sajta da bude,ili moram da reinstaliram pretrazivac ili mozda drugo resenje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Sada, magično pitanje!
Koji je provajder? Da nije Telekom Srbija?
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
Sbb je...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
To je problem koji sam primetio sa DNS-ovima Telekom Srbija.
Prebacio sam se na OpenDNS servis, i sada mi sve besprekorno radi. U svakom slučaju, problem nije na sajtu ili serveru sajta, već negde kod tebe. Samo je pitanje gde. Kada ti se to desi, otvori konzolu i kucaj:"tracert www.yu-midi.org", pa mi iskopiraj to što konzola vrati. Čisto da pokušam da utvrdim gde problem nastaje.
![]() |
Favoriti |
|
|