|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.05.2004
Mjesto: Živinice
Godina: 44
Downloads: 3969
Uploads: 13
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Eh ovako, imam Pa800, i neki problem sa paljenjem,tacnije kod prvog paljenja, kad se ukljuci u struju, i upali na prekidac, u zvucnicima samo pucne i nista se ne desava. Nakon minute cekanja, upali se normalno.
Druga stvar, pokusao sam da mu uradim format kao na korgpa stranici. Medjutim kad udjem u onaj system update, nece da ucita usb-stick, iako je ubacen u bilo koji port. stick je 4gb,ne znam jel to pravi problem, mada ga klavijatura u normalnom radu ucitava, i formatira. Tako da ne mogu da ga formatiram. Neki savjet ???
![]() |
#2 | ||
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]() Citat:
Nakon sto izmjere vrijednosti na uredaju, znat ce se vise do cega je to tako. Citat:
Ovo samo spominjem zato sto je banalna stvar, vjerovatno si to vec kontrolisao, ali eto mozda pomogne. Koja ti je inace verzija OS-a? |
||
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio LAsER za ovaj koristan post: | jaskooo (11.01.2011) |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.05.2004
Mjesto: Živinice
Godina: 44
Downloads: 3969
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Ma 2.01 je os. a pregledao sam opcije, nema uopste usb-a ne prepoznaje ga kad se aktivira opcija system update, ne znam zasto, a u programu u normalnom radu ga uredno vidi
Dodato: Rijeseno, uz stick od 1gb :-), i uz muke zesce, al rijeseno, eto valjda nekom pomogne
KAD JA TAM' A ONO MEDJUTIM JOK Promijenjeno od jaskooo (11.01.2011 u 00:44 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2010
Downloads: 245
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ja mislim da prilikom učitavanja sa Flash diska, uređaj mora da bude propisno formatiran na FAT32 fajl sistem. Nije loše da se proba i sa NTFS formatiranim Flash diskom, pa da se vidi kako će se klavijatura tada ponašati.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Mozda bi trebao napajanje da provjeris.
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.11.2008
Downloads: 694
Uploads: 4
Rekao HVALA: 33
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
koliko imas fajlova u tome programu 2.01 ako nemas Pa800_os_v201 Pa800_res_v201 onda mislim da neces moci nista napraviti jer i jedan prijatelj je moj je imao isti problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|