|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.04.2009
Mjesto: Mostar
Godina: 39
Downloads: 108
Uploads: 0
Rekao HVALA: 132
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Motif XS7, Fantom G6, Korg TR61
![]() |
![]()
al je i ovo ljudi zvjerka... samo... meni osobno ljepši na izgeld Pa2XPro, i mislim da neće bit prevelike razlike u kvaliteti sam Pa2 i Pa800, sve to tu negdje...
najviše me se dojmila Light verzija sa 61 tipkom ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Nadam se da nece biti problema sa LED diodama, ram memorijom i da ne nabrajam dalje......
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ma samo da ne bude preko 25 kila,sve ostalo nije problem
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
evo ovako moje misljenje,sobzirom da ta klava ima 5,7 kg. staje to onda u njoj,pa pa50 je teza od toga,iskreno lijepa je naizgled zvuk je novi nove boje itd.E sad ja nisam zadovoljan sa pa3x ono sto sam video,ostacu na pa2x kad bi bila zlatna pa3x nebi je kupovao,jer to je samo losa kopija svi ce gotov biti dobra,ali za mene pa2x vrh,pa2x ima gotov kao i pa3x,sobzirom na njezinu tezinu to neznam,svaka klavijatura koja je teska ona je dobra a sve sto je laksa zna se se sta je onda,bacanje para ja mislim da ce biti cijena visa od pa2x za nekih 200 eura,nece biti manja,neznam sta da kazem to je vec preseravanje da izvinete svi,prebrzo izlaze modeli kao kupus iz zemlje,mislim nema smisla,kupis nesto nesto novo,ono opet novo izadje za par dana kako to aj mi objasni,moj misljenje je da ja ostajem na pa2x,a sto se tice sounda da nezaboravim nista nece biti bolje od pa2x,vec ce samo fabricke romm boje biti pune i masnije,eto toliko,da sam na vase mjestu nebih se puno zalijeto kosto se kaze na kinesko sranje,poz i sve najbolje
Dodato: Kao sto kaze kolega *Vaxter* isto sve nista se ne primjeti razlika kao sto sam rekao samo neke nove boje rom, slazem se sa Vaxterom. Promijenjeno od korg18 (14.01.2011 u 19:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
Nije svako otvoren za novitete (barem ne odmah u startu) pogotovu ako se radi o gomili novca.... ali da svi tako razmisljaju jos bi svirali na M1 ili I3 itd
![]() Obratite malo paznju na vas recnik . |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.04.2009
Mjesto: Tuzla
Downloads: 1848
Uploads: 26
Zahvalili mu 37 puta u 35 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x,2x,Triton Extreme
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Gega,vec sam rekao za recnik da se izvinjajem pa sam napisao rijec,ako ne svatas ok ja postujem pravilnik,i gotov ga znam na pamet ali ovako nesto je bez veze,mnogi ce govorit lijepi moj pa2x ili pa800,polako,opet se izvinjavam da nebi koga uvredio,korg pa3x mogu da naracum i da dobijem za eventualno 16 dana,jer imam dobrog prijatelja u italiji koji putuje svugdje po svijetu jer radi u posti.Ali nebih to radio ne ulaze mi se jer na svirci ima budala nasloni se na klavi i otresa pepeo po njoj itd itd,mislim kako bi vamam bilo eto toliko poz.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mislim da ce sigurno biti skuplja od pa2x posto je novija klavijatura.Da li se skidaju oni zvucnici?Onako nije bas dobro za transport.Ako se skidaju,ala ce nasi trgovci da valjaju na njima kad ih budu prodavali posebno od klavijature.Nadam se da ce biti laksa dirka,za sviranje od pa2x.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
pa ja bih volio da su iste tipke tj ista tezina, ali ocigledno ce biti lakse cim je 6 kg u pitanju, (ta samo tipke imaju ako nista 1 kg na pa2xpro) sta ce onda bit od ovoga tipke 1 kg sta je sa ostalim, ta nije od papiira
![]() ![]()
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.05.2006
Mjesto: Trebinje
Downloads: 41
Uploads: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Fantom G6, Pa800, Fr3x
![]() |
![]()
Meš čini da su klavijature teške oko 15 i 17 kg, sto je realno! A ovaj zvučnik je oko 6 kg, koji, čini mi se, nije u standardnoj ponudi nego kao opcija!
Bzv sto nisu semi-weighted dirke na verziji 61, to me je bas razocaralo, al dobro. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|