|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Drugar foruma
|
![]()
Zasto , nakon najsitnijeg prekrsaja banujete,mislim da ste malo prestrogi...?!
To je moje misljenje,bukvalno moras paziti kako pises,neko slucajno postavi temu u kategoriju slicnu onoj koju treba,i ban... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Sigurni ste da je to tako ?
Vidim da ste dugo clan pa ste se sigurno uverili u strogocu moderatora ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Godfather
|
![]()
@Deeda
Banuje se na skupljena tri prekršaja, i to na nedelju dana, a na svaki od tri prekršaja se šalju opomene sa linkom do pravilnika, kako bi se članovi upoznali sa istim. Nismo mi prestrogi, već većina previše lenja da i pročita pravilnik. Teško da postoje slične kategorije, a čak i ne delimo kartone ako se za malo promaši. Problem je što ljudi pitaju zašto ne mogu da skidaju, i to postave u kategoriju Korg Aranžeri. Čak ni tada ne dobiju odmah ban, iako ga i tek kako zaslužuju. Većina dolazi samo da se ogrebe o download, i zato i piše na forumu gde i šta stigne, ne bi li nabili tih 25 postova. Ni za ovaj Vaš post, iskreno, ne znam šta da mislim koja mu je svrha.
![]() |
#34 |
Vredan član društva
|
![]()
Brate mili dal sam lud, ali ja ne mogu da nadjem gde da kliknem da postavim novu temu, da mi niste nesto iskljucili, nema nigde new threat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
A gde biste vi da postavite novu temu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Godfather
|
![]()
U svakom podforumu, iznad i ispod liste tema, sa leve strane, postoji dugme za pokretanje nove teme.
Nije Vam ništa isključeno.
Sledeći član vam se zahvalio Vaxter za ovaj koristan post: | pedjajazz (20.01.2011) |
![]() |
#37 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
Kako se postaje moderator?vidim svi pitaju nesto pa ajde i ja da pitam nesto.
Da,i interesuje me kako se postaje strog moderator?
![]() |
#38 |
Godfather
|
![]()
Za to prvo treba da te nekoliko članova dobro nanervira, tokom par godina, da budeš ljut.
Onda da ti jednom prete smrću, i tako uspeš da budeš strog. ![]() I da, treba ti dovoljno slobodnog vremena da visiš ovde non-stop i čistiš za decom koja se igraju ovuda, i da ti onda ona još nekoliko puta kažu kako treba da ti je čast što radiš za njih i da nisi ok što im ne daš da skidaju odmah. Oni to zaslužuju, a ti si zao prema njima. ![]() To su obavezni uslovi za moderatora. I, naravno, moraš da baš mrziš 5-10 članova, i da se regovno iživljavaš samo na njima, a da si prema svima drugima pravedan, a samo njih da mučiš. To je nezaobilazno! ![]()
![]() |
#39 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
@vaxter
brate,ja bi dobio nadimak"atila bic bozji" imao bi pretnje smrcu svaka dva sata ![]() uhh!!!! nije vama lako!!!
![]() |
#40 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|