|
|
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
evo da i ja napisem neki komentar.
dolazim ja u školu kad ono svagdi se cuje harmonika . ono svako hvali tog momka koda je izmislio nesto novo . i ajde trpio ja to slušanje dva dana i odlučim ja da skinem snimak sa you tubea. u mp3 prebacio i na mobitel i posluso jedno 5 puta i kreno da pravim protusnimak. i onda kad sam snimio sutra dan u skolu i malo ih zaj .hehhe . meni je cudno to da je doguro do finala. ali ajde sta ces kad nema konkurencije. da je se prijavio u Srbiji onda se nebi ni culo za njega . daleko je on od pro harmonikasa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Decko svira kao i hiljade drugih,no poenta mislim da nije u tome kako svira (a trebalo bi) vec odakle je i gde svira ,iz Rijeke,u ZG na jako gledanoj emisiji, na poznatoj televiziji i u udarnom terminu, a svira nesto sto je do pre nekog vremena bilo nezamislivo!!!To je dobro i to je za svaku pohvalu,zanemarimo na trenutak kvalitet,a iako mislim da je momak s obzirom na podneblje gde zivi jako dobar,i pogledajmo to sve iz jednog drugog ugla, i onda ce mo videti da je to super i Napokon!Valjda nema vise usijanih glava nigde,bar ne toliko da nam pokvare uzitke u slobodnom slusanju i izboru muzike, a muzika spaja narode,a a to je na ovim nasim prostorima i te kako potrebno.Izvinjavam se moderatorima ako ovakvo nesto nije po PS-u ali mi nije bila namera da ikoga uvredim ili isprovociram.Pozdrav svima i sve najbolje u NG.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Odomaćeni član
|
![]()
Slažem se sa vecinom kolega oko ovog supertalenta,po meni on nije nista spektakularno pokazao,u HR ima puno boljih harmonikaša od njega,samo kod mene ima barem petorica koji ga "pojedu" !
Stvar je u tome što je on bio zanimljiv publici a i gledateljima jer harmoniku je bilo gotovo nemoguce vidjeti a kamoli cuti na bilo kojem od HR programa,tako da populaciji koja voli taj zvuk to je bilo nesto novo kao i žiriju,jer oni mozda u životu nisu culi ni vidjeli kako se harmonika svira,jedino Enis Bešlagić možda ima nekakvog iskustva sto se harmonike tiće,jer je bosanac, zato je i dogurao do finala! eto to je moje mišljenje, ali ipak svaka mu čast!
![]() |
#14 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nekog sam dojma da je publiku preko 60% ocarala podloga, tj, taj beat, a onda tek nesto manje sviranje. Razocarao me je kad je rekao da "osvaja finale", nije mi se svidila ta neskromnost.
Zamislite sad nam se on pojavi na forumu ko Saban ![]()
![]() |
#15 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
Zamislite sad nam se on pojavi na forumu ko Saban
![]() ako ga nije mnogo sramota - slobodno ![]() ma nismo mi bas taki neki idioti pa da ga vredjamo ![]() ipak, ja mislim da je decko ok .. nije on kriv sto su ga tako doterali do finala ![]() ne znam kako se supertalent kod nas na balkanu odrzava, al znam da kod svabe publika ne vazi mnogo ... tj. ziri je najbitniji - upravo ima samo jednog pravog shefa a to je DIETER BOHLEN (moderntalking, blue system ...)
![]() |
#16 |
Nishki
|
![]()
Ja mislim da bi ga Dell pojeo za dorucak.Cik nek odsvira ovaj lik Rumenku!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ne mora ni Rumenka,tu je Dell najjaci...neka sam odabere temu,nas Marnel ce da ga smaze za dorucak,potpisujem!!!
|
![]() |
![]() |
#18 |
Belaj boy
|
![]()
Lik je simpatican ali je svirka smesna.A to sto je iz Rijeke nista ne znaci....u Rijeci zivi moj drug Milenko Bujdo i jedan je od najboljih harmonikasa od Beca do Sofije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Vredan član društva
|
![]()
slazem se sa svim komentarima
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.11.2008
Downloads: 349
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: dallape supermaestro,Korg pa600,korg tr.
![]() |
![]()
ovaj momak na prvom snimku neke osnovne stvari grijesi u vezi trilera,ova melodija ide iz d mola i logicno je kad se zavrsava glavni ton je D a triler ide na Dis,u njega triler ide na ton E,vjerujem da su zapazili mnogi,
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|