|
![]() |
#14 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
hvala momci, nemojte da preterujete sa pohvalama ... nisam ja za to
![]() @tranzit verovatno si vec vise puta citao kad sam pisao, da se ja iskljucivo muzikom samo kao hobi bavim, zbog toga i taj kvalitet sounda kojeg si cuo. nikad ni nisam reko da su ti VSTi koje ja koristim najbolji, taman posla ... sta se tice snimanja gotovog materijala u cubase kao audio, i to ti verujem - al o tem moram malo vise da se informisem. nesto mi je tu sumnjivo sta se povezivanja miksera sa audio-karticom tice ... mislim na moj slucaj: US122L i iMULTIMIX8USB verovatno ti imas drugo misljenje, sta je stereo-snimak ... meni je stereo kad audiosignal cujem na oba usi kad si metnem slushalice na glavu ![]() taj luxonix nije bash toliko smece kao sto ga ti zoves, ipak je free i moze da se nasteluje, sta meni izgleda nije bilo uspesno pucketanje se cuje, i nisam siguran dal je od luxonixa ili FM7 ili cak KONTAKT na kojeg najvise sumnjam ![]() da zavrsim pricu, nemam ja nikakve namere da sa 37 pocnem karieru kao ozbiljan muzicar - meni je to vec kasno a i treba mnogo (stvarno mnogo!) da se vezba, ovaj momentalni nivo je dovoljan za moje prijatelje i za moju dusu ... moj zule (pitbul) se takodje jos nije zalio ![]() naravno pokusavam da kolegama forumasima sto bolji zvuk nudim, al sa ovom opremom koju momentalno koristim ne moze mnogo da se postigne. ipak zelim da ti se zahvalim za savet i tvoj iskren komentar pozdrav
Favoriti |
|
|