|
![]() |
#14 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ja se u elektroniku miksera ne razumem ali cu ti ispricati moje zapazanje iz iskustva.
Izvesno vreme smo radili na mikseti Dynacord 10/40 i na insistiranje kolege da probamo nesto novo,kao svi kupuju a mi ne,uzmemo PM600/1 za jednu tezgu na probu.Izdrzali smo do rucka,a onda brze bolje doneli 10/40 da bi zavrsili posao kako treba. ![]() Vise puta sam menjao kolegu sto sa njegovom harmonikom sto sa mojom,oni su svirali u to vreme na PM1000/1,ali mi se nije dopao zvuk harmonike na ovoj mikseti ma sta pokusali da uradimo sa podesavanjima.Previse ostrine odnosno visokih tonova(ovo pravi lazan utisak visokog kvaliteta-vecina muzicara kad cuje ovu ostrinu samo kaze to je to,a tek eho-kraj nema dalje),za moj ukus odnosno moje uvo,taj zvuk nema moc,toplinu i onu "prirodnu" boju koju daje vecina Dynacordova starije generacije.Misljenja sam da je stvar u niskim frkvencijama koje rerpodukuju ovi mikseri,jer svirajuci na njima zapazio sam da su uvek vise pokretali membrane zvucnika u odnosu na PowerMate seriju! Iz tog razloga sam ti preporucio da probas sa jos nekim mikserom te generacije jer nemam u vidu u kojoj meri su izrazeni pokreti membrana. Ukoliko nisi u mogucnosti da probas,samo obrati paznju da ti pokazatelji jacine na mikseti nikada,ali bas nikada ne idu u crveno i neces imati nikakvih problema.Naravno ne smes daozvoliti da ti je potenciometar na samoj klavijaturi previse odvaljen a ulaz na mikseti i master volume budu smanjeni! ![]() Promijenjeno od Boban010 (17.12.2010 u 13:41 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|