|
|
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Uzmi AKG SO40 nastavak i zakači na tu svoju Betu i imaćeš po potrebi i daljinski i klasičan(kablovski) mikrofon.
A ako ti treba ozbiljan daljinski mikrofon ja prodajem AKG C5900 sa TM40...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Burli za ovaj koristan post: | Milan150 (13.12.2010) |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Najvise se slazem sa @Burlijem.
SO40 je fenomenalna stvar, od zicnog mikrofona napravis bezicni. A od bezicnog nikad neces napraviti zicni ![]() Moze da se nadje za nekih 130e. A da kupujes mikrofon na mikrofon, ne isplati ti se. Pozdrav!
Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: | Milan150 (10.02.2011) |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 10.02.2011
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Vec 2 meseca koristim AKG wms 40 pro i odlican je za novac od oko 170 eura...
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio exoticband za ovaj koristan post: | Milan150 (10.02.2011) |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
brate pre mesec i po i ja sam postao vlasnik AKG WMS 40 i veruj mi da radi sto posto bolje od SM58 ,i to smo ja i moj drug (zajedno pevamo) za 250 eura kupili u mitrosu AK WMS 40 pro dual set znaci dobijes dva mikrofona i bazu i to radi kao ludo mi smo oduševljeni i još nismo promenili baterije koje smo dobili uz njih ,inače idu od 1.5v baterije u njega ,a u shure idu one velike koje su i skuplje i moraš obavezno svaku svirku da menjaš bateriju ,a ove naše traju već 7 svirki još i kući po malo pevušim,tako da su mikrofoni pravi pogodak.....zvuk je super.....
Sledeći član vam se zahvalio mimiki za ovaj koristan post: | Milan150 (10.02.2011) |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Ja bih dodao ako se i odlučiš za shure-a, recimo 58 običnu, da je nemoguće izdržljiv mikrofon. Nećeš vjerovati pjevaču mom udje voda u kofer, da kiša je padala, i sav je mikrofon i baza bila pod vodom, pred samu svirku otvorimo mikrofon malo posušimo i ostavimo na radijator da se posuši, a bazu smo krpom čistom očistili, nakon nekog vremena sastavimo mikrofon i počnemo raditi kao da se ništa nije dogodilo! Evo iz osobnog iskustva ti govorim. Mi nismo mogli vjerovati.
Ovo nije naravno nagovaranje na shure, zato sam i napisao "ako se odlučiš" pa da imaš i to na pameti. Lijep pozdrav |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dominik za ovaj koristan post: | Milan150 (15.02.2011) |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
I ja se slazem sa onim sto ti je predlozio burli, tj. da kupis AKG SO40, i tvoju betu sa kojom si verovatnp zadovoljan, pretvaras u bezicni po potrebi i stedis ogromnu lovu!!!! Jedino sto ti je mikrofon malo duzi i cudno izgleda, ali sad se postavlja pitanje i kako to sljaka, taj AKG SO40 i shure, da li ima razlike u gainu i u odnosu na shurovu bazu! A mene interesuje da li AKG SO40 moze i sa kondezatorskim mikrofonom da radi. Upitao sam ovo jer mislim i da ce Milanu koji je postavio temu koristiti ovi odgovori.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio pedjajazz za ovaj koristan post: | Milan150 (15.02.2011) |
![]() |
#7 |
KRVAVI
|
![]()
@pedjajazz
Nema baze na Shuru ako je zicni mikrofon jel tako? Uz taj SO40 predajnik ide i AKG baza,zavisi koja,single,flexx,dual,nebitno. Tako da jacinu signala podesavas na samoj bazi i predajniku,i naravno radi i sa kondezatorskim mikrofonima jer ne ide direkt u mikser i nije potrebno fantom napajanje.
Sledeći član vam se zahvalio neconix za ovaj koristan post: | Milan150 (15.02.2011) |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Mislim da je kolega @neconix pogriješio te da SO40 ne može raditi sa kondenzatorskim mikrofonima!
Mislim da sam prije par godina to probao sa Betom 87 i da nije funkcionisalo. Za AKG kondenzatorske mikrofone i to ne za sve, već za samo par modela se koristi TM40 koji je takođe odlična sprava!
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Burli za ovaj koristan post: | Milan150 (15.02.2011) |
![]() |
#9 |
KRVAVI MLADJI
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Mjesto: Nova Pazova
Godina: 31
Downloads: 315
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Pa1x, Triton Extreme
![]() |
![]()
Kolega Burli, koja je cena tog nastavka AKG SO40 i gde se moze kupiti?
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.12.2010
Mjesto: Makedonija
Downloads: 37
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: M3
![]() |
![]()
Moj savet Shure PGX2 odlican mikrofon,moj koega koristi to i priem signala je mnogo dobar a za kvalitet da ne pricam.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|