|
![]() |
#31 |
Odomaćeni član
|
![]()
Drago mi je sto sam te nasmejao,potrudicu se da te i u buduce veselim
![]() Ostalo ne vredi komentirati,u svetu elektro i psiho-akustike ima puno "tajni",treba samo poceti iz pocetka ![]() Sve najbolje u novu 2010 godinu, zeli ti tvoj prijatelj Aleksandar72
![]() |
#32 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Mozda nije losa ideja da Kupis Crown xti2000 stavis ga u brige i fino guras te dve zx5 kutije.
Mozes uzeti dva polovna xti2000 od jednog naseg kolege iz Valjeva i biti stvarno zadovoljan. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Dule Va za ovaj koristan post: | vedran.tyros2 (08.12.2010) |
![]() |
#33 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.02.2010
Downloads: 32
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
jel pametno dvije zx5.ice spojit s pojačalom q1212 da radi u bridge modu naravno da pojačalo bude smanjeno bae 3-4 db jer posjedujem tu kombinaciju i dynacord pm1000/2 a na njega spajam baseve kopija dynacord f8???? nekad radim samo s dvije kutije pa molim pomoć... unaprijed hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo da ne otvaram novu temu, samo bih da pitam...
Interesuje me razlika izmedju EV zxa5, i zx5 sa odgovarajucim pojacalom, npr. 2x1200 na 4 oma..? Razlika u smislu da li aktivna verzija radi jace, kvalitetnije? I koliko realno ljudi u klubu mogu pokriti dvije zxa5, da ih bas odvrnes, ono sto bi rekli "momacki"? ![]() Pozdrav ![]()
![]() |
#35 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 100 puta u 94 Postova
![]() |
![]()
aktivna radi jace bolje itd,logicno jer je u njoj pojacalo 1000w za bas zvucnik i 250w za visoki,a pojacalo koje je 1200w u 4 oma kad potjeras dvije zx5 da svakoj kutiji po mozda 600w vise manje,znaci duplo slabije pojacalo,bez basova malo ljudi mogu ozvucit
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|