|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.12.2010
Mjesto: Karlovcic
Downloads: 0
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa80
Interesi: Muzika,muzika i samo muzika
![]() |
![]()
Ja se izvinjavam ako se ponavlja ova tema,ali sam nov na sajtu.Imam mali problemcic...
![]() Dodato: Pozzz kolege,kad ukljucim midi kabal na rolandu g800 da koristim terce,sve ok radi dok me ukljucim start,stop,i kad jace pritisnem dirke ,kao da mi se resteartuje klavijatura,tj.ukljuci mi se GM/GS mode.Sta da radim? Promijenjeno od milan8707 (07.12.2010 u 00:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Kao sto si nov clan mogao bih da procitas pravilnika a ne odma da ga krsis!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Mozda set koji si skinuo ne valja. Okacicu ja nesto na download, ako treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
verovatno si kupio klavijaturu koja je tako namestena u performansu.
koliko se ja secam trebalo bi da iskljucis traspoze,da ne svetli i da ga tako zapamtisu u tom performansu. treba pritisnuti dugme Write i broj(u isto vreme) na performanu na kome ti se nalazi postavka te boje ili cega vec i tako redom. nadam se da ce ti se neko javiti da ti malo preciznije objasni posto ja nisam bas vest u tome.
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
@PA3XPro
Okaci!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Sto se tice Transpose funkcije,to je neko sebi tako pravio User performans,
da moze na svakoj boji svirati sa transponovanim tonovima. Postupak da se to iskljuci je jednostavan i dosadan,ali sta je tu je.... "nesaband" je vec objasnio,ali ako treba bas detaljno,onda uradite ovako: -ukljucite jednu boju,recimo A1 i Transpose taster svijetli -pritisnite na taster Transpose i on ce se iskljuciti -onda pritisnete taster Write i drzite ga,i pritisnite bank A,i njega drzite i onda na broj 1(nemojte odmah pustati) -pojavice Vam se poruka na displeju da je ta boja memorisana na mjesto A1 -tako je ta boja memorisana i nece biti transponovana Druga opcija za iskljuciti Transpose: -pritisnuti dugme F2 (Parameter) -opet pritisnuti F2 (Tune) -na displeju na vrhu pise Master....Mode....Value -na dnu pise Tune........Transpose -da bi Transpose bio iskljucen na gornjoj opciji Value treba da stoji broj 1 -ako nije na broju 1,onda se on pomocu tockica,prvog s desna ispod displeja,okrece i namjesti na taj broj -i onda opet pritisnuti i drzati Write pa pritisnuti i drzati bank A pa broj 1 -poruka na displeju ce javiti da je boja memorisana na mjesto A1 Ovaj postupak ponavljate sa svakom sljedecom bojom u performansu,na sva tri banka - A,B i C bank. U svaku banku moze da stane 64,pa je to znaci 192 boje,mada ne mora biti toliko. I na kraju,kada je to sve uradjeno taj User performans sa bojama snimiti na disketu i prenimiti negdje na racunar ili CD,kao backup. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.04.2010
Mjesto: Beograd
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: KETRON AUDYA 5
![]() |
![]()
svirao sam sve roland-e,(maltene),mozda je samo fora da ukljucis hold-ere,za sve to,imas kbd mode,style,prf,sad se vise i ne secam ali znam da sam sa tim sve blokirao i onda radis po svom!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 335 puta u 311 Postova
![]() |
![]()
@sejox je sve lepo objasnio,bas detaljno.
nema potrebe dalje pisati u ovoj temi,sve je napisano,cela peocedura. Bravo majstore!!!!!
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.12.2010
Mjesto: Karlovcic
Downloads: 0
Uploads: 3
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa80
Interesi: Muzika,muzika i samo muzika
![]() |
![]()
Ljudi,hvala vam sto ste se zauzeli da mi pomognete i sto ste me prihvatili ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|