|
|
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#41 |
Odomaćeni član
|
![]()
0,75qmm je odlican kabel za aktivne kutije
![]() ali za pasivne??? nikako! Pogotovo za basove,sve sto je ispod 2,5 mm2,ne valja. Bobane brate,promenite kablove pod hitno,dok nije nesto "zadimilo"
![]() |
#42 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
A ima i nekih na prodaju,2x2,5, sa sve Neutrik spikonima...
![]()
![]() |
#43 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Mozda niste pratili ali rekao sam da kolega ima te kablove od 2,5 ali dzaba kad su lose povezani pa sam ja morao da donesem svoje od 0,75 i "dva losa ubise Milosa".
![]() Danas sam ga terao do daske,morao sam jer je u susednoj sali bila svadba a svirao orkestar "Tutanj city" a ja sam sa ove moje 2 male Titan12,a nova firma......Primi meeeee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Prekjuce smo radili neku vecu festu na PMF800(2xFE15,3 + 2x Titan12) i ni jednog trenutka nije palio crvene lampice,a bili smo bas dosta pojacani,efekti se ne gube u toku svirke i ravnomerno su zastupljeni od pocetka do kraja svirke.Na kraju sam onako rukom proverio na ventilatoru da ne duva topao vazduh-ma kakvi,mrtav ladan!Da ga ne ureknem ali bolje mi radi nego Yamaha EMX5000!
Doduse na Yamahi nismo koristili "Brigh"(valjda sam potrefio) opciju tako da ne znam kako radi u tom rezimu ali ova prva opcija je slabija od PMF800.Dakle provereno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Bridge...
![]()
![]() |
#46 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Hvala kolega Nino!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dobro evo posle nekoliko meseci da pitam druga Bobana
![]() ![]() ![]() Dodato: A da ikolika je fabricki deklarisana snaga za ovaj mixer?pozz Promijenjeno od Milan$ (07.12.2010 u 13:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Mikseta radi kao prvog dana,da ne cuje djavo,inache ona ima snagu 2x300W i mislim da je to dosta realno napisano uz neku min.toleranciju!Beringhera sam cuo i to onu chuvenu kockicu i ne svidja mi se.Odgovorno tvrdim da je Wisman bolji!
Sto se PMF800 tice cuo sam neke komentare tipa da je Delay ili prekratak ili predugacak a nikako kao sto treba,ja sam medjutim zadovoljan jer to viska delaya ima samo kad probas samo glas a u svirci ga ima taman kako treba,onako narodnjacki.Mada ona ima toliko efekata da bi bilo chudo da ne nadjes nesto sto je priblizno tvom ukusu! Uostalom kako zvuci mozes cuti u mojim demo snimcima. Pozzz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala na odgovoru...
Inace da ti kazem,ja imam kockicu,i samo jedan efekat za pevaca,i za sad svi mi uglavnom traze hall(njihov izbor,ne moj),tek poneko delay,bar ljudi s kojima ja radim..tako da mi je bitno da ima ok Hall,za delay naci cemo vec nesto ![]() Promijenjeno od Milan$ (07.12.2010 u 13:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|