|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@arminforic
Kolega ovde na ovome sajtu neces naci midi fajlove... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Iako ću ovim, verovatno, na sebe navući gnev mnogih kolega, ozbiljno razmišljamo da na ove stranice vratimo midi matrice.
Jedina prepreka su nam, trenutno, pravne začkoljice koje bi nekako trebalo proveriti.
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Pa ne valjda!!! Al će onda biti aktivnih članova......hehe....ko u priči....a tek glupih postova, samo da se nešto napiše i da se onda može skidati!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 29.07.2009
Mjesto: C:Program files
Downloads: 671
Uploads: 0
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg Pa500
Interesi: Muzika...
![]() |
![]()
Pa sto da ne...Meni iskreno ne pada na pamet da koristim matrice na svirci,ali bi mi koristile u skidanju pesama,nekih tezih kola itd,itd...Naravno,bice nekoga koji ce to zeleti da zloupotrebi ali opet neko ogranicenje neka bude i to je to...ovo je moje misljenje...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
@Vaxter i ja se slazem za midi matrice!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ovo onda nece biti vise "pravi sajt za prave muzicare", kao sto pise nego "sajt za svakakve muzicare i ostale koji se na neki nacin bave muzikom". Kako hocete, odmerite sta se time dobija i sta se bez toga gubi, pa onda resite.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Ja sam video ovdje u Minhenu muzicare koji super sviraju i kada sam prisao njemu i pitao ga nesto vidim muzika pici a njegovi prste se zahebase valjda dok je sa mnom pricao...U pitanju je bio midi fajl uz koji on svira takodje jer je bilo neko kolo tesko u pitanju...Covjek je najvjerovtnije koristio midi fajl da bih to sto bolje zvucalo..mozda ga je i sam napravio i ne mora da znaci da nezna da svira...Narod je igrao ko blesav uz njegovu svirku..
Dok je svirao sa harmonikasom i nije mu trebalo da ubacuje midije jer je svako radio svoj posao..Tako da ja mislim da je pogresno reci da je neko ko koristi midi fajl svakakv muzicar...Bolje i tako po meni nego svirati sve sam a da to zvuci katastrofa pa na kraji ispada da pjevac nevalja heheh....Poooz |
![]() |
![]() |
#8 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kolega Vaxter ce vjerojatno otvoriti temu u obavijestima o ponovnoj dozvoli da se MIDI fileovi nalaze na nasem sajtu ako se tako odluci, a dok se to ne dogodi vi se svi fino vratite na temu.
#9 |
Banovan!
|
![]()
Ja koristim midi fajlove za pravljenje autenticnih stylova, tako da midi sekcija nebi bila losa ideja.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
Problem je rešen, tako da se ova tema zatvara.
Obaveštenje koje je kolega francuz ostavio je: Sajt je trenutno nedostupan do daljnjeg zbog kvara servera, izvinjavam se svim članovima zbog toga !!! Najnovije je da ce server biti pusten u rad u subotu 04/12/2010.
Favoriti |
|
|