|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Predrag Živković Tozovac - Krčmo stara(Em)®
Em--------------------------H-- Krcmo stara, moj druze jedini H-----------------Am-Fis7-H ti me samo tesis u-tudjiniiiiii, Em------------------------H--- nema oca, nema majke mile Em----------------Am-Fis7-H i mnoge me cure ostavileeee REF Em----A7-D------------------G-H7- Svake nocii--ja zaborav traziiiiiim Em-----------------C--Fis7-H- pijem, pijem bole da ublazim Em-----A7-D-----------------G-H7- Svake nociiiii ja zaborav traziiiiiim Em-----------------C-Fis7-H-- pijem,pijem tugu da razbijem Em-------------------------H--- Gde si draga,gde si zeno mila Em----------------Am-Fis7-H zasto si me tako ostavilaaaa, Em---------------------H--- srce moje sad uzalud vene Em------------------Am-Fis7-H mesto tebe cuvam uspomene Em----------------------H- Oj sudbino ti prokleta bila Em------------------Am-Fis7-H od voljene ti si me rastavilaaa, Em-----------------------H-- sta mi vrede case razbijene Em-----------------Am-Fis7-H- kad ljubavi nema sad za mene ----------------------------------- Extra pesma.. Uz ovakve pesme bi mogao zesce da se napijem!!! ![]()
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (29.11.2010 u 10:37 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | Sokannp (29.11.2010) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
krčmo stara, predrag živković, tozovac |
|
|