|
|
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.01.2007
Downloads: 371
Uploads: 3
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Meni treba malo sredjenih farbi za nju, za fr 7x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ima i transpozer i zvucnik u njoj i bateriju,moja neobavestenosssss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2010
Downloads: 0
Uploads: 6
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
ova tema bas zamrla.pa da ne postavljam novu,jel moze neko da kaze na kom
principu radi serija fr roland,kako ubacuje semplove,kolika joj interna memorija, jel postoji neki model sa 6 reda dugmetarski,sta je sa grifom tj,rasporedom, do sad je sigurno ko je ima imao vremena da je prostudira,pa bih zamolio dobre ljude da podele svoja iskustva s nama.hvala unapred.pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.07.2010
Downloads: 142
Uploads: 2
Zahvalili mu 11 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
Secam se da sam pre nekoliko godina imao priliku u Sokobanji na takmicenju, da probam jednu od ovih harmonika. Ako se dobro secam, dugmetara je tada postojala samo sa 5 redova, mozda su do sada nesto promenili. Meni je bilo malo nezgodno jer celog zivota sviram na harmonici sa 6 redova, pa mi uvek taj jedan red fali
![]() Ipak, nista ne moze da zameni staru dobru "prirodnu" harmoniku. Ova rolandova harmonika je interesantna, ali ja bih ti ipak predlozio ako hoces harmoniku uzmi pravu, a ako hoces "vestacke instrumente" da se tako izrazim, uzmi klavijaturu i uradi dobru preradu. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeks za ovaj koristan post: | kum vujica (24.11.2010) |
![]() |
#25 |
Banovan!
![]() |
![]()
slazem se da je akustika najbolja,ali mi tezina smeta,roland je tezak oko 7 kg,a to mi
odgovara.jos da je probam da vidim oce li da mi legne... imam brate klavijaturu ali to nije to,ipak sam ja bio harmonikas. ako hoces nesto tehnicki i drajfovano da odsviras mozes da zaboravis na klavijature. a i godine me zezaju ne ide mi bas vise to secanje klavijatura,slazem se sa tobom harmonika je zakon.u svakom slucaju hvala,ja cu da je probam,pa cu da kazem utiske... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Naravno da su ukusi razliciti, ali ti savetujem da obavezno probas i ispitas mogucnosti instrumenta. Nemam ja nista narocito protiv te Roland harmonike, ali mislim da je precenjena, jer za taj novac mozes uzeti dve mnogo dobre klavijature
![]() Inace, poslacu ti pp link sa infom od ovih harmonika... Poz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banovan!
![]() |
![]()
dve mnogo dobre klavijature?pa sta ti mislis sta bi moglo da bude tako efektno kao
ziva harmonika?slusao sam demo snimke od rolanda,hvala za link,i mogu da ti kazem da sto se tice vizuelnog utiska da je ok. e sad jos da probam... da ne poludi kompjuter kad pocnem da mu zavlacim tirnanica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Samo sam hteo da pomognem, najbolje je probati, pa ako odgovara, onda je to to.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
demo, fr9, paul, roland, stanga, video |
|
|