|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Halo, Azize
Trbo bi da dobijem Trinity za par dana dali Mogu ako imam Solo Board da Prebacim Boje sa Prophecy na Trinity. Ako imas volje javi mi na adressu hrci@arcor.de Pozdrav! Hrci Crni orel |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.03.2005
Mjesto: Gothenburg- Sweden
Downloads: 153
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Neznam to jarane, neznam dali koriste isti system... Ako koriste isti system, onda moze...
Moj predlog je, da probas. Ako nemoze preko diskette probaj preko midi kabla.. :roll: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
Nista kupio sam si PA1X netreba mi vise trinity ovaj PA1X ima Odlican Portamento a Boje Sam poceo da Pravim, ustvari netreba nista da se Pravi Ima Fabricki dobar Klarinet i Sax samo malo efekte Popraviti i to je to... Ja sam Novi Ovde u Forumu i u Opce na Ovoj Stranici, Htio bi svoj mali demo da Postavim ali neznam hocu li uspjeti, ako Uspijem Odsviracu jednu Improvizaciju Uzivo sa PA1X bez Kompijutera Ovako na Suvo kao u Kafani nesto Talava, posto vidim ima vas dosta koji vole ovaj Stil. Pozdrav Svima! Hrci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.03.2005
Mjesto: Gothenburg- Sweden
Downloads: 153
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Samo snimaj Hrci! Intressanto bi bilo da cujem tvoje boje, ritmove i fantaziju...
Zelio bih isto da drugi pocnu svoje demo uploadati.. Pozdrav
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Halo, Aziz
Poslusaj moj demo na yumidi.com idi na forum rubrika Homme Recording i vidices pod bond-Triton-Extreme-Oro. Pozdrav! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
azizakorgtrinityprophecy, pitanje |
|
|