|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#29 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
"Hoces da kazes da nikada nisi svirao-pevao "Ne smem s'tobom kume,celave ti gume" ili "Plavog slona od hiljadu tona"?"
Svirao sam ali ne kao pesmu koja je nekom draga ili ga pogadja pa pada u trans... Takve pesme se sviraju iz zezanja, to ne racunam (kao Zmija i Zaba recimo...). "Licno sam cuo da pevas i sviras poznati HIP-HOP-narodnjak "Ovo je Balkan" od naseg istaknutog kompozitora!" Ne svirati pesmu Srbije na Evroviziji i to pred samu manifestaciju, mladima? Do nesme da mi se dogodi... ![]() " U Pirotu mozes da sviras svakakvu muziku,Pirot je lokalna pomijara(a bice i regionalna deponija)niko ti nece zameriti dok je dzaba! " Apsolutno netacno sto se Pirota kao scene tice a sto se tice sviranja dzaba, to mi se jos uvek nije dogodilo. Pa posto ne sviram dzabe (naprotiv, cena mi je odlicna), onda im je vazno sta sviram. Jel tako? ![]() U nasem gradu je milina raditi. Pokazes da znas sta radis, odusevis ljude svojim izborom pesama, ucinis da se odlicno provedu i mozes im traziti koliko para hoces, platice. Ali, ne mozes svirati sve i svasta, nece te angazovati ako nemas dovoljno prefinjen repertoar (barem za oficijalni deo ili za celu svirku ako je ozbiljna varijanta u pitanju). A kad se izponapiju, onda krecemo sa svim bljuvotinama koje znamo... ![]() ![]() Potrebno je samo da ih odusevis dok su trezni (i one koji ostanu trezni), imaces posla garant. Pozzz
Favoriti |
|
|