|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ana Nikolic-Miso moj(Cism)®
Cism-------------- Kad' ljudi vide me Cism---------------- znam ja da pomisle H--------------- da ono najgore A----------------- ipak sam prosla Cism-------------- Dobro se pretvaram Cism-------------- sve zivo zavaram H--------------- a svaka pomoc bi A---------------- dobro mi dosla Fism----------------H- Secanja sam zaledila A------------------------ al' nisam bol pobedila Ref. A---------E-------H--------Cism Ne mogu vise da zadrzim-bol--- Cism----------E--------H--------Cism- ne pomazu tablete uz sav alkohol---- Cism------------Fism----------------------------- i placem, miso moj---placem pred strancima Fism-----------H-------------------------- jos ukus tuge pece na mojim nepcima H---------E-------H--------Cism Ne mogu vise da zadrzim bol Cism---------------E-------H------Cism- ma, neka sam sto puta ja slabiji pol--- Cism-------Fism---------------Cism i kada ostarim---i kad' posivi sve-- Cism-----A------H----------Cism oci ce mi biti od placa crvene--- Cism------------------ Nadas se, ne nadas Cism-------------- al' ne mozes da znas H--------------- koliko koraka A--------------- ko od nas ima Cism-------------- I kada prodje sve Cism--------------- i kad' sve nestane H------------- ostaju oziljci A--------------- u nama svima Fism----------------H- Secanja sam zaledila A------------------------ al' nisam bol pobedila
|
|