|
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Onda lepo koristi čšćžđ, a ne csczdj.
![]() Lično ne vidim svrhu pisanja w umesto v, i uglavnom me iritira. Ako ne koristim naše pismo, kucam sa ch i sh da bi se napravila razlika između slova, i često bitnih termina. Muško šišanje i musko sisanje nisu isto. ![]()
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Jbg kad smo mi zadnja rupa na svirali, pa na vecini tastatura ne postoje nasi znakovi. Pa kad prebacim na naski jezik, pa gadjam koja su koja slova, pa mi za Ću, Ćeš, Će, Ćemo, Ćete, Će treba vecnost da nabodem, odustanem. Slazem se da šišanje i sisanje nije isto
![]()
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Ako ne koristiš nikad se nećeš ni navići.
![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ja sam mislio da samo meni ovo W i slične "rukotvorine" smetaju, ali dobro je, vidim da nisam sam...
@mirandess nemoj da shvatiš lično, ali pokrenuo si temu o pismenosti muzičara i muzikanata i u prvoj rečenici pišeš "ne pismenost", zatim u nekom od narednih postova imaš 3-4 rečenice a velikog slova nigdje?! Što se tiče slova Š,Ć,Đ,Ž,Č ja nemam tastaturu koja ih posjeduje ali sam se godinama navikao i kucam(pronalazim) ih kao i ostala slova, doduše u vojsci sam bio teleprinterista pa mi ide od ruke...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Meni je na jednom kompjuteru engleska, na drugom nemačka, a na trećem francuska tastatura.
Ne pravim razlike. Kao i dirke. Ruka sama zna gde treba da ide. ![]()
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Čak 3 tastature!!!!!!!Jao što si pismen!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Jbg, ja moram tri tastature.
Nemam htc-a koji sve radi od jednom. ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|