|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Srecko Savovic-ne placi srno moja(Em)
Em-------------G--- Ne placi, srno moja D------------------G- jos sam ti zdrav i ziv Am-----------------Em-D- sto vidio te nisam dugoo Am7---Hm7--Em- ja ti---nisam kriv Em-----------G--- Ostavi, srno moja D-------------------G-- bar jednu suzu za kraj Am-------------Em-D- Jer ovo je tek pocetak[2x] Am7------Hm7-----Em- jos nisam stig’o do dna REF Em--------D-- Hej, srno moja D-------------------Em- ovo nije ljubav sa njom Am--------------Em- ja ti sad drugoj idem C----------D-----Em a ostajem samo tvoj Em--------D--- Hej, srno moja Hm7-------D-----Em osmijehni mi se tiiii Am-----------------Em- ja ti sad s drugom zivim C----------D--------Em a za tebe cu umrijetiii Em-------------G--- Ne placi, srno moja G---D----------G- ovo nije prevara Am--------------------Em-D- To sto sam sada kraj njeeee[2x] Am7-----Hm7---Em znam da ne---valjaa Ona:Em-Hm7-Am7 Da smo se do juce manje voljeli danas bi bili srecniji sta god da se dogodi ja cu biti samo tvoja srna a ti, ti ces biti sam kraj nje, kraj nje… --------------------------------------------- mrzelo me da ispisujem akorde na ovu zensku recitaciju, ti samo vrtri ove akorde u krug u taktu,a vec ko bude pevala ona neka skine svoj deo!!
|
|