|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ljuba Alicic-nikad vise zagrljeni(Cm)
Cm---------Dis------ Nikad vise zagrljeni Fm---------Dis nikad vise ne Fm---------Cm------------- milo moje--za---nas dvoje Gis----B------Cm- zar je proslo sve[2x] Ref Gis-B-Cm-----Gis-B-Cm Nema tuznije-s u d b i n e Dis-----Fm---Gis-B-Cm od ove nase--ljubavne Cm-----------Dis----- Nikad drugu zavoleti Fm---------Dis necu moci ja Fm--------Cm------------- sta odluci bol ga muci Gis--B-----Cm- nasa srca dva[2x] Ref Cm---------Dis----- Necu moci preboleti Fm---------Dis tebe ljubav tu Fm--------Cm---------- srca gore jos se vole Gis---B--Cm- al' se rastaju[2x] Dodato: ------------------------------------------------------------ Ljuba Alic-budi me mila majko(Hm) Hm--------------------E7---A- Budi me mila majko budi me Hm-------G---------H7--E- da odem onoj koja voli me[2X] Ref D------------------A7----D- U zoru ako je ne poljubim Em-----Hm-----------G--A-Hm bolje je da se majko ne budim[2x] Hm--------------------E7---A- Pusti me mila majko pusti me Hm------G---------------H7--E- da je sa nekim drugim lazu me[2x] Hm-------------------E7---A- Reci mi mila majko umrecu Hm-----G-----------------H7--E- bez nje da zivim majko kako cu
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (16.11.2010 u 11:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | EngyKorg (16.11.2010) |
![]() |
Favoriti |
|
|