|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Uradi tako kako sam napisao i ne brini. Instalacija ce sigurno biti u redu. Jos jednom ti ponavljam, Driveri ne smiju biti u folderu na floppyju i ne smije biti instalacioni exe fajl Drivera nego sami driveri. Koji je taj mainboard uopste kod tebe ?
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | Jazz (13.11.2010) |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
ASUS MOtherboard K8U-X Series
ULI M1689 Chipset Support CD rev.104.03
Jazz Promijenjeno od Sejox (14.11.2010 u 01:19 sati) Razlog: Obrisan nepotreban citat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Hehehe vidis da sam bio blizu izgleda da je problem oko maticne...probaj tako kako transit kaze....Poooz
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | Jazz (13.11.2010) |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
tranzit da li mozes da mi pomognes da skinem ovaj driver sa net-a. Imam ovaj link ako mozes da pogledas.Hvala!
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=9A2K9jFcnqjqzAZr
Jazz Promijenjeno od Sejox (14.11.2010 u 01:20 sati) Razlog: Obrisan nepotreban citat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Druze postoji jos jedna opcija, da pokusas da instaliras neki drugi OS, ako ni to ne bude hteo onda moguce da je otisla matican neka od magistrala. Poseti servis. Al ptvo pokusaj sa nekim linuxom. Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|