|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@Mile011
Obicno kada neko "pukne" na forumu,red je i da se ohladi malo i odmori od foruma,ali moram Vam reci da je ipak bilo dovoljno fleksibilnosti moderatora koji Vas je opomenuo i ipak ostavio aktivnog na forumu. Znaci nije bas sve tako crno. Vi u skoro svakom drugom postu naglasavate da Vam nije stalo do downloada, ali pisete velikom brzinom,vise od 15 postova dnevno. Tako se bas i ne radi,jer ja nisam vidio bas nesto konstruktivno,novo,korisno u vecem dijelu vaseg pisanja. Zato su Vam i obrisani svi postovi na temama koje su bile skoro pa zavrsene, i receno gotovo sve a Vi tamo pisali. U strucnom dijelu foruma se pise konkretno,korektno,tacno i korisno tako da iskustva sa nekih drugih foruma gdje se pise mnogo i selektivno i neselektivno,nece biti od koristi ovdje. Moracete se prilagoditi ovome forumu i normalnim pravilima koja vladaju ovdje,a to zaista nije nimalo tesko,zaista. Interesantno je,da mi koji brinemo da sajt funkcionise normalno,azurno i uredno,moramo najvise vremena,zivaca i strpljenja provoditi u dopisivanju i objasnjavanju sa clanovima koji su ovdje tek nekoliko dana. To je jedan apsurd,i on zahtijeva i posebnu analizu.Ali o tome,drugi put.... Ja Vam savjetujem,da posto ste novi clan,prvo jedno vrijeme citate i pratite sta se pise,da bi ste jednostavno stekli utisak gdje ste i da je ovo jedan sasvim normalan forum. Ne savjetujem Vam da dalje pisete na ovoj temi,jer ste rekli sta ste rekli, i svi smo procitali. Ovim smatram Vase pisanjena ovoj temi zavrsenim,jer bi sve ostalo bilo suvisno. |
![]() |
Favoriti |
|
|