|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Downloads: 59
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
aha,, stvarno neznam sta cu a kostace me puno da je vodim u servis mnogo je skuplje ovde u svedskoj nego u srbiji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
|
![]()
Sejox bog, i meni je pomogao!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.10.2010
Downloads: 0
Uploads: 1
![]() |
![]()
Druze pokusao sam da promenim bas gitaru na nekoj dvojci. Medjutim bas linija je mnogo siromasnija i bas ne svira kao pre promene . Da ne zaboravim radi se o rolandu ra 800. Uradio sam celu proceduru kako si objasnio bas je promenjen ali posle promene bas linija je mnogo prostija . ako sam dobro objasnio.
Pozdrav... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@mitakacar
Zaista ne poznajem rad sa RA800 modulom,i da li je on u svim funkcijama identican aranzeru G800. Ovaj postupak zamjene instrumenata na aranzeru funkcionise,i nema tih problema koje Vi navodite. Ne bih znao da Vam odgovorim sta je razlog pa se bass linija mijenja,u odnosu na vec postojecu koja je u ritmu,ako ste uradili sve kako treba. Jedino,ukoliko nemate uputstvo za modul RA800,skinite ga sa ovog Rolandovog sajta,pa mozda bude od koristi: http://www.rolandus.com/support/prod...nuals/?group=6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Nishki
|
![]()
@mitakacar
Napravi snimak pre menjanja i posle menjanja basa!Da bar cujemo u cemu je problem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Vredan član društva
|
![]()
Mislim da je fazon u varijaciji boje, recimo ja na G600 koristim bass A521, mozda grijesim ali treba probati....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 09.11.2010
Downloads: 0
Uploads: 22
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Skineš sebi kakav odrađen performans set, zatim stisneš desno skroz u Performance Memory Hold -> Style.
Tako omgućavaš da se ritam ne mijenja pri mijenjanju boja. :] |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|